Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Viktoratou Insurance Brokers S.A.: Με γερά θεμέλια αναπτύσσει το δίκτυό της

Οι κ.κ. Νικόλαος Μάντικας, Σοφία Τσάμη, Καλλιόπη Τρίμπαλη, Στέλλα Βικτωράτου, Μαρίκα Βικτωράτου, Μυρτώ Δελή και Θεόφιλος Μπέλμπας

Την κερδοφόρα πορεία της με την ταυτόχρονη υγιή διεύρυνση του δικτύου της συνεχίζει να διαγράφει η Viktoratou Insurance Brokers S.A. Παρουσία της διοίκησης της Εταιρείας, στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργατών της, και ασφαλισμένων που έχουν ενταχθεί στην οικογένειά της και την εμπιστεύονται για την προστιθέμενη αξία που τους παρέχει και την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η Εταιρεία έκοψε στις 6 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα των γραφείων που διατηρεί σε Αθήνα και Άνδρο.

Όπως αναφέρει η κ. Στέλλα Βικτωράτου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Δημοσίων Σχέσεων και οικονομικών της Εταιρείας «Το 2018 συνεχίζουμε να πορευόμαστε με τις ίδιες αξίες που υπηρετούμε τόσα χρόνια, βάζοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο είτε υπό το πρίσμα του συνεργάτη είτε του πελάτη. Βασική στόχευσή μας είναι να μεγαλώσουμε την ομάδα μας με ποιοτικά κριτήρια. Και αυτό κάνουμε. Ήδη στην εταιρική μας οικογένεια έχουν ενταχθεί αρκετά νέα μέλη. Θεωρούμε ότι η κουλτούρα τους και ο επαγγελματισμός τους συνάδουν με τη φιλοσοφία της Viktoratou Insurance Brokers S.A. και τα σχέδιά μας για το μέλλον».

Οι κ.κ. Μαρίκα Βικτωράτου, Τέλης Μπάρδης, Γιάννης Παυλίδης, Στέλλα Βικτωράτου, Άγγελος Μπάρδας και Ευάγγελος Λελεδάκης

Οι κ.κ. Μαρίκα Βικτωράτου, Τέλης Μπάρδης, Γιάννης Παυλίδης, Στέλλα Βικτωράτου, Άγγελος Μπάρδας και Ευάγγελος Λελεδάκης

Η οικογένεια Βικτωράτου δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης για περισσότερες από επτά δεκαετίες. Αυτή την παράδοση αξιοποιεί η διοίκηση της μεσιτικής εταιρείας σήμερα συνενώνοντας την ιστορία και την τεχνογνωσία που φέρουν τα παλιά στελέχη της με τη σύγχρονη αντίληψη και προσέγγιση που φέρουν οι νέοι άνθρωποί της. Με τον κ. Ηλία Βικτωράτο και την κ. Μαρίκα Βικτωράτου να έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα στην ιστορία της Viktoratou Insurance Brokers S.A και ταυτόχρονα την κ. Στέλλα Βικτωράτου, που εκπροσωπεί τη σύγχρονη οπτική της ασφάλισης.

Οι κ.κ. Ηλίας Βικτωράτος, Μαρίκα Βικτωράτου, Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Μιναέμ Μιζάν και Στέλλα Βικτωράτου

Οι κ.κ. Ηλίας Βικτωράτος, Μαρίκα Βικτωράτου, Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Μιναέμ Μιζάν και Στέλλα Βικτωράτου

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ. Μιχάλης Τάτσης, Ελίζα Βασιλείου και Άγγελος Μπαρδάς (Εθνική Ασφαλιστική), Κωνσταντίνος Βερτόπουλος (Allianz), Ευγενία Μαχειμάρη και Γαβριήλ Κλειδαράς (Ευρωπαϊκή Πίστη), Γαβριήλ Κατσάνος και Ελευθέριος Παπασταύρου (Generali), Γεωργία Μαργαρίτη (AIG), Ανθή Βασιλιάγκου και Άντα Καμιτζάκη (Interasco), Τέλης Μπαρδής, (Ατλαντική), Bαγγέλης Λελεδάκης (NP), Γιάννης Παυλίδης (DAS), πολλοί ακόμα συνεργάτες, φίλοι και το προσωπικό των δύο γραφείων.

Οι κ.κ. Νικόλαος Μάντικας, Μιχάλης Μωράκης, Στέλλα Βικτωράτου, Λέων Μιζάν

Οι κ.κ. Νικόλαος Μάντικας, Μιχάλης Μωράκης, Στέλλα Βικτωράτου, Λέων Μιζάν


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Viktoratou Insurance Brokers S.A.: Με γερά θεμέλια αναπτύσσει το δίκτυό της! https://www.insurancedaily.gr/viktoratou-insurance-brokers-s-gera-themelia-anaptyssi-diktyo-tis/