Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Βράβευση της Εθνικής στο Forum «Diamonds of the Greek Economy 2019»

Σταύρος Κωνσταντάς

Η Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία Εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, βραβεύθηκε ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες για το 2018, στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας «FORUM DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019».

Μια βράβευση που έρχεται να επιβεβαιώσει το έργο και την προσπάθεια των στελεχών της Εταιρείας προκειμένου η Εθνική Ασφαλιστική να διατηρείται σταθερά στην πρώτη θέση τόσο στην αγορά όσο και στις προτιμήσεις των πελατών της.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σταύρος Κωνσταντάς, ο οποίος στην ομιλία του εστίασε στα ισχυρά αποτελέσματα της Εταιρείας αλλά και στις προκλήσεις και προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Όπως είπε τα κέρδη το 2018 ξεπέρασαν τα 63 εκατ. ευρώ και τα 500 εκατ. ευρώ σωρευτικά στην 5ετια, ενώ οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας ανέρχονται σε 1 εκατ.

Κωνσταντίνος Μπίτσιος,Σταύρος Κωνσταντάς
(από αριστερά) Ο κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος (Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ) και ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς (Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής)

Αφού υπογράμμισε ότι η ανάκαμψη της οικονομίας θα πρέπει να έρθει από την τόνωση των επενδύσεων, επισήμανε ότι ο ασφαλιστικός κλάδος είναι ένας μεγάλος θεσμικός επενδυτής, με τα επενδεδυμένα κεφάλαια-τα χρήματα των ασφαλισμένων δηλαδή-να ξεπερνούν σήμερα τα 13 δισ. ευρώ.

«Η Εταιρεία με παρουσία 128 χρόνια, υψηλή κερδοφορία ενδυνάμωση της κεφαλαιακής της θέσης, ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων, βρίσκεται σήμερα στην καλύτερη δυνατή θέση για να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις και να συνεισφέρει αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντάς.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από την New Times Publishing στις 10 Ιουλίου, συμμετείχαν περισσότεροι από 600 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων αλλά και της πολιτείας. Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 επιχειρήσεων η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Βράβευση της Εθνικής στο Forum «Diamonds of the Greek Economy 2019»! https://www.insurancedaily.gr/vraveysi-tis-ethnikis-sto-forum-diamonds-of-the-greek-economy-2019/