Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Βρετανία: Επιλέγουν συμβόλαια στο αυτοκίνητο που είναι ακριβότερα κατά 460 λίρες


Ακριβότερα πληρώνουν χρόνο με το χρόνο οι Βρετανοί οδηγοί τα ασφάλιστρα του αυτοκινητου τους. Σύμφωνα με σημοσίευμα της Telegraph από το 1994 μέχρι το 2011 τα ασφάλιστρα (με βάση τη μέση τιμή από τα πέντε πιο φθηνά ασφαλιστήρια συμβόλαια) από 170 λίρες έφτασαν στις 663 λίρες.

Η μόνη περίοδος που η αγορά αυτοκινήτου κινείται πτωτικά είναι μεταξύ του 2012-2015που τα συμβόλαια διαμορφώνονται περίπου 460 λίρες και εν συνεχεία κινούνται πάλι ανοδικά για να φτάσουν το 2017 τις 690 λίρες. Μέσα μάλιστα στην τελευταία διετία η αύξηση που έχει καταγραφεί αγγίζει το 40%.

Αυτό δείχνει έρευνα της ΑΑ στην ασφαλιστική αγορά της Βρετανίας, ωστόσο αυτό που κινεί το ενδιαφέρον δεν είναι η αύξηση αλλά η πιστότητα των Βρετανών σε εταιρείες που αυξάνουν τα ασφάλιστρα όταν πληρώνουν πάνω από 450 λίρες παραπάνω ετησίως. Όπως εξηγήσαμε οι τιμές των συμβολαίων που αναφέραμε παραπάνω είναι οι πιο οικονομικές, καθώς οι ασφαλιστικές αναφέρει η Telegraph, ποντάρουν στην πιστότητα των πελατών, αφού μετά από τον πρώτο χρόνο αυξάνουν το κόστος των συμβολαίων. Και οι περισσότεροι μέχρι στιγμής παραμένουν στην ίδια εταιρεία για αυτό αν και η διαφορά μεταξύ του φθηνότερου συμβολαίου και του μέσου κόστους που πληρώνουν οι Βρετανοί είναι 464 λίρες!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Βρετανία: Επιλέγουν συμβόλαια στο αυτοκίνητο που είναι ακριβότερα κατά 460 λίρες! https://www.insurancedaily.gr/vretania-epilegoun-symvolea-sto-aftokinito-pou-ine-akrivotera-kata-460-lires/