Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Βρέθηκαν οι ανασφάλιστοι οδηγοί: 436.000 πρόστιμα ετοιμάζονται


Ολοκληρώθηκαν οι διασταυρώσεις των αρχείων για τον εντοπισμό και την “πιστοποίηση” των ανασφάλιστων οδηγών. Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο του το id το Μάιο είχε προγραμματιστεί να γίνει ο πρώτος ολοκληρωμένος και χωρίς “σκοπέλους” έλεγχος. Σε σχετική ανακοίνωση που έκανε η αρμόδια αρχή η ΑΑΔΕ αναφέρει ότι έχουν εντοπιστεί 436.000 οχήματα που φαίνεται πως είναι ανασφάλιστα και οι ιδιοκτήτες τους ενημερώνονται μέσω taxisnet.

Σύμφωνα με δήλωση που ανήρτησε ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, πρόεδρος της επιτροπής του κλάδου αυτοκινήτου στην ΕΑΕΕ “Το κέντρο πληροφοριών έχει στοιχεία των ασφαλισθέντων οχημάτων ενώ η ΑΔΑΕ έχει στοιχεία των κυκλοφορούντων οχημάτων.Η ημερομηνία διασταύρωσης ήταν η 30/4/2018.

Οι περισσότεροι από 400.000 που βρέθηκαν ανασφάλιστοι θα ενημερωθούν μέσω του λογαριασμού τους στο taxisnet για το πρόστιμο που επιβλήθηκε.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα ήταν δηλαδή σύμφωνα με αυτόν ασφαλισμένος την 30/4/2018 μπορεί να υποβάλει την αντίρρησή του με βάσει τον οδηγό προβλημάτων που ήδη έχει ανακοινωθεί από την ΑΔΑΕ εδώ και ένα μήνα. Μεταγενέστερη ασφάλιση από την 30/4/2018 δεν τον απαλλάσσει από το πρόστιμο αλλά από μελλοντικό έλεγχο όποτε αυτός γίνει”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Βρέθηκαν οι ανασφάλιστοι οδηγοί: 436.000 πρόστιμα ετοιμάζονται! https://www.insurancedaily.gr/vrethikan-anasfalisti-odigi-400-000-prostima-etimazonte/