Ασπίς Πρόνοια - Commercial Value

Ξεκλειδώνει το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής για τους ασφαλισμένους της Ασπίς

ΑΣΠΙΣ

Δεσμεύσεις ότι μέσα στο επόμενο τρίμηνο το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής θα ενεργοποιηθεί υπέρ των ασφαλισμένων στον πάλαι ποτέ ισχυρό ασφαλιστικό όμιλος Ασπίς έλαβαν από κυβερνητικά στελέχη εκπρόσωποι του Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς.

του Πλάτωνα Τσούλου

Για το σκοπό αυτό φαίνεται ότι θα κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή τροπολογία που θα επιτρέπει στο Εγγυητικό να ενεργοποιηθεί πριν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, που σε κάθε περίπτωση θα απαιτήσει αρκετά χρόνια ακόμη. Η ψήφιση της σχετικής τροπολογίας, θα σημάνει για το Εγγυητικό την άμεση έναρξη καταβολών έναντι διεκδικούμενων αποζημιώσεων από κατόχους ασφαλιστηρίων συμβολαίων του ομίλου Ασπίς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό το οποίο θα κληθεί να καλύψει ο φορέας θα πλησιάσει τα 200 εκατ. ευρώ και ουσιαστικά θα αντιστοιχεί στο 70% των αποζημιώσεων που δεν θα καλυφθούν από την εκκαθάριση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Εγγυητικό θα καταβάλλει τμηματικά τα οφειλόμενα ποσά, ή αλλιώς σε δόσεις που δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα πέντε έτη, ώστε να αποζημιωθούν πλήρως οι ασφαλισμένοι.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Εργενιάδης Αργύρης (91232)

    Jan 10, 2018 at 9:05 AM

    Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια και να γίνει κυβέρνηση η Αριστερά για να γίνει και αυτό?

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ξεκλειδώνει το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής για τους ασφαλισμένους της Ασπίς! https://www.insurancedaily.gr/xeklidoni-engyitiko-kefaleo-zois-gia-tous-asfalismenous-tis-aspis/