Ασφάλιση για Αεροσκάφη - Drones Ειδήσεις & Νέα

Υδρόγειος: Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από τη λειτουργία και χρήση Drones

Υδρόγειος

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει ένα νέο πρόγραμμα για την Ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης από τη Λειτουργία και Χρήση ΣΜηΕΑ (Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) / Drones.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες χειριστές drones και παρέχει κάλυψη αστικής ευθύνης για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες προς τρίτους από τη λειτουργία και χρήση αυτών.

Παρέχονται δύο εναλλακτικά σχέδια του προγράμματος: Το πρώτο από αυτά αφορά στις κατηγορίες drones, των οποίων οι χρήστες -επαγγελματίες ή ερασιτέχνες- υποχρεούνται από το νόμο να φέρουν ασφάλιση αστικής ευθύνης, καλύπτοντας πλήρως τις προϋποθέσεις του σχετικού κανονισμού της Πολιτικής Αεροπορίας. Το δεύτερο είναι κατάλληλο για την ασφάλιση αστικής ευθύνης χειριστών drones, τα οποία δεν εντάσσονται στην υποχρεωτική ασφάλιση.

Το νέο πρόγραμμα διατίθεται από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Υδρογείου Ασφαλιστικής σε όλη την Ελλάδα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Υδρόγειος: Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από τη λειτουργία και χρήση Drones! https://www.insurancedaily.gr/ydrogios-programma-asfalisis-astikis-efthynis-apo-ti-litourgia-ke-chrisi-drones/