Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Υποψηφιότητα Aσφαλιστή έκπληξη στο συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη 


Ποιος είναι ο γνωστός ασφαλιστής και ιδιοκτήτης Ελληνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας που προτίθεται να διεκδικήσει θέση δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων, κατεβαίνοντας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη;

του Νίκου Μωράκη 

Πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά και έμπειρα στελέχη του κλάδου που αποφάσισε να προσφέρει στα κοινά της Αθήνας και ήδη αποδέχθηκε την πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη να τον συμπεριλάβει στο συνδυασμό του, ο οποίος θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες εβδομάδες.  

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να κερδίσει έναν ακόμη στόχο, συνυπογράφοντας τη συμφωνία εμπιστοσύνης που προτείνει ο Κώστας Μπακογιάννης, με βασικό στόχο τον «πολιτισμό της καθημερινότητας».   Για τον ίδιο, πάντως, ο Δήμος Αθηναίων δεν αποτελεί άγνωστό πεδίο, καθότι μέντοράς του στον ασφαλιστικό χώρο ήταν ο αείμνηστος Γεώργιος  Πλυτάς, που διετέλεσε δήμαρχος της Αθήνας την περίοδο 1964-1967.

Η εν λόγω υποψηφιότητα αναμένεται να συζητηθεί ιδιαιτέρως στην ασφαλιστική αγορά, καθότι είναι πρώτη φορά που ανώτατο στέλεχος του κλάδου αποφασίζει να κατέλθει στον πολιτικό στίβο, διεκδικώντας τη συμμετοχή του στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

Κατέχοντας βαθιά γνώση του επιχειρείν αλλά και τη φήμη του επιτυχημένου επιχειρηματία, όπως και του ανθρώπου που δεν τον φοβίζουν τα δύσκολα, φαίνεται ότι είναι έτοιμος για την επόμενη μάχη, μακριά αυτή τη φορά από το πεδίο της αγοράς, όπου δραστηριοποιείται για δεκαετίες.

Ως επιχειρηματίας, επί πολλές δεκαετίες επένδυσε σε έννοιες άμεσα συνυφασμένες με την ιδιωτική ασφάλιση, όπως τιμιότητα, εμπιστοσύνη, σεβασμός, αξίες στις οποίες θα βασίσει τη στρατηγική διεκδίκησης της θέσης του δημοτικού συμβούλου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Υποψηφιότητα Aσφαλιστή έκπληξη στο συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη ! https://www.insurancedaily.gr/ypopsifiotita-asfalisti-ekplixi-sto-syndyasmo-tou-kosta-bakogianni/