Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ζητείται παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ για τις αποζημιώσεις της Ασπίς

ΑΣΠΙΣ

Παρέμβαση της κυβέρνησης μέσω του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τρέξουν ταχύτερα οι αποζημιώσεις του ομίλου Ασπίς, επιδιώκει ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ID, για σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί «επίσκεψη» εκπροσώπων του Συλλόγου στην Κουμουνδούρου, με σκοπό τη διενέργεια επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο στις επαφές αυτές να συμμετάσχει και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Πρώτος στόχος του Συλλόγου είναι να κινητοποιηθεί η κυβέρνηση ώστε να οργανωθεί μια διευρυμένη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με το θέμα της Ασπίς, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και, φυσικά, της εκκαθάρισης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης και αφού τεθεί το ζήτημα της επιτάχυνσης των διαδικασιών καταβολής των αποζημιώσεων, θα ζητηθεί η άμεση συμμετοχή στις καλύψεις και του Εγγυητικού Κεφαλαίου, δεδομένου ότι, όπως αναφέρουν παράγοντες του Συλλόγου, τα διαθέσιμά του αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 50 εκατ. ευρώ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ζητείται παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ για τις αποζημιώσεις της Ασπίς! https://www.insurancedaily.gr/zitite-paremvasi-syriza-gia-tis-apozimiosis-tis-aspis/