
Με κεντρική συνέντευξη του κ. Γιώργου Τζανή, Δικηγόρου & Προέδρου του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης κυκλοφόρησε το περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου 2014.
Στο τεύχος αυτό, φιλοξενούνται επίσης, η συνέντευξη της κας Άννας Μανιάτη, Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της AXA, η οποία μας εξηγεί πως η εφαρμογή “Digital Employer” θα ανοίξει το δρόμο της εταιρείας προς την ψηφιακή εποχή, αλλά και η συνέντευξη της κας Ιφιγένειας Τσακίρη, Διευθύντριας Πωλήσεων της Mega Brokers S.A. μιας από τις μεγαλύτερες διαμεσολαβητικές εταιρείες λιανικής στο χώρο.
Πέραν της πλούσιας ενημερωτικής και εκπαιδευτικής του ύλης μέσα από τις ειδικές σελίδες του περιοδικού, θα βρείτε ακόμα έρευνα του κ. Νίκου Κλήμη πάνω στο θέμα των εταιρειών Ε.Π.Υ. της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και μελέτη αξιολόγησης προσωπικού τροχαίας αστυνόμευσης από τους καθηγητές Κωσταντίνο Ζοπουνίδη και Μιχαήλ Νικολαράκη.
Για να διαβάσετε το περιοδικό πατήστε εδώ
Σχόλια
Τι διαβάζεται τώρα

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Μη χάσετε τον «Οδηγό Ασφάλισης» ένθετο με την Καθημερινή της Κυριακής 24/11

Μη χάσετε τον «Οδηγό Ασφάλισης» ένθετο με την Καθημερινή της Κυριακής 12/11

Ο Κ. Γιαννιώτης, CEO Ιντερσαλόνικα, στο «am» Μάϊου που κυκλοφορεί

Μη χάσετε τον «Οδηγό Ασφάλισης» ένθετο με την Καθημερινή της Κυριακής 6/11

EnviroPro: Καινοτόμο Ασφαλιστήριο Πρόγραμμα για κάθε σύγχρονη επιχείρηση







