Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διευρύνεται η συνεργασία της AIGAION Ασφαλιστική A.E. με την Grant Thornton


aigaion & ThorntonΣτη διεύρυνση της συνεργασίας της με την Grant Thornton προχωρεί η ΑIGAION Ασφαλιστική Α.Ε., με στόχο να απολάβει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και σε άλλους τομείς εξειδίκευσης της.

Στο πλαίσιο αυτό η Grant Thornton αναλαμβάνει την επίβλεψη των λογιστικών λειτουργιών της AIGAION σε συνεργασία με το τμήμα οικονομικών υπηρεσιών της ασφαλιστικής εταιρείας,  ενώ υπάρχει ήδη συνεργασία των δύο πλευρών και στους τομείς της εταιρικής διακυβέρνησης και του εσωτερικού ελέγχου.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας η ΑIGAION μπορεί να απολάβει την συμβολή Grant Thornton και σε άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την ανάπτυξή της και την βελτίωση της λειτουργίας της, τις υποχρεώσεις απέναντι στην νομοθεσία όπως και στο θέμα της παρακολούθησης των διαδικασιών προσαρμογής στην Solvency II.

Η ΑΙGAION εκτιμά πώς η αξιοπιστία και το διεθνές κύρος της Grant Thornton στους τομείς όπου εξειδικεύεται αποτελούν ένα ακόμη εχέγγυο για την εξέλιξή της και την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ασφαλιστική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Διευρύνεται η συνεργασία της AIGAION Ασφαλιστική A.E. με την Grant Thornton! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8d%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-aigaion-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9/