ΕΚΕ

Εκδηλώσεις για τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» από την Alpha Bank!

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣτο πλαίσιο του διαρκούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alpha Bank πραγματοποίησε, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Καλαμάτα, στην Πάτρα και στην Κομοτηνή με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Χάρη στην αθρόα συμμετοχή των Εργαζομένων της Τραπέζης, συγκεντρώθηκαν συνολικά 360 χαρτοκιβώτια με σχολικά είδη και αθλητική ένδυση. Σημειώνεται ότι η Τράπεζα προσέφερε επιπλέον αθλητικές φόρμες οι οποίες προσφέρθηκαν στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΗ συγκέντρωση, διαλογή και προετοιμασία της αποστολής των ειδών, πραγματοποιήθηκε από Εθελοντές της Τραπέζης. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, εστάλησαν στις εγκαταστάσεις των «Παιδικών Χωριών SOS», στη Βάρη, στο Αρίστηνο στην Αλεξανδρούπολη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στην Καλαμάτα και στην Κομοτηνή.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν, καθώς και τους Εθελοντές, οι οποίοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδηλώσεως.

Μαζί, κάνουμε το όραμα πράξη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκδηλώσεις για τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» από την Alpha Bank!! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%ac-sos-%ce%b5%ce%bb%ce%bb/