Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη
Άνοιγμα σε Εξωτερικό και Εσωτερικό…


Τα Σχέδια της για Επέκταση στη Ρουμανία αλλά και για την Διεκδίκηση της Αγροτικής Ασφαλιστικής ανακοίνωσε επισήμως η Ευρωπαϊκή Πίστη.
Ειδικά για την πρόθεση Εξαγοράς της Αγροτικής Ασφαλιστικής η Εταιρία εξέδωσε την ακόλουθη Ανακοίνωση:

“Σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων για το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Εταιρίας μας στην περίπτωση πώλησης της Αγροτικής Ασφαλιστικής, το επιβεβαιώνουμε ως αντικείμενο ενδιαφέροντός μας και ως ενδεχόμενο, δεδομένου ότι η πραγματοποίησή του ή μη θα εξαρτηθεί από πλήθος παραγόντων που δεν ορίζονται από την εταιρία μας. Επίσης στις προθέσεις και στους σχεδιασμούς της εταιρίας μας είναι η ανάπτυξή της στην ΝΑ Ευρώπη”.

Όσον αφορά στην επέκταση στη Ρουμανία, αυτή σχεδιάζεται από κοινού με την Τράπεζα Πειραιώς η οποία διαθέτει εκεί Μερίδιο Αγοράς γύρω στα 5% . Η ελληνική πλευρά εξετάζει δύο ενδεχόμενα διείσδυσης στην Ρουμανική Αγορά, το ένα αφορά στη ίδρυση Θυγατρικής Εταιρίας και το δεύτερο στη συνεργασία με μεγάλο τοπικό Ασφαλιστικό Όμιλο.

Ταυτόχρονα προωθείται επένδυση ύψους 4 εκατ. Ευρώ σε αγορά γης και ακινήτων σε Αθήνα, Πάτρα και Καβάλα.
Στόχος της Ε.Π. είναι μερίδιο 3% στην Ασφαλιστική Αγορά μέσα στην επόμενη διετία. Για το σκοπό αυτό η Εταιρία μεταξύ άλλων θα δώσει έμφαση στην Αξιοποίηση του δικτύου της Πειραιώς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − seventeen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη
Άνοιγμα σε Εξωτερικό και Εσωτερικό...! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c/