Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ένας γονιός πρότυπο για την ασφαλιστική αγορά!

Ευρωπαϊκή Πίστη

asfalistikos_goneas_430_285Διαβάζουμε συνεχώς δημοσιεύματα, άρθρα και προτροπές για συνεργασίες, για συνένωση δυνάμεων, για συνέργειες. Μέχρι χθες, κυρίως για τους πολλά υπομένοντες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Σήμερα, για όλους, εταιρείες και διαμεσολαβητές. Και πάντα, σε πρώτο πλάνο, οι επιφυλάξεις, τα πώς, τα γιατί, τα μήπως. Ο φόβος της συνεργασίας και της απώλειας της δήθεν προσωπικής ανεξαρτησίας. Όσοι πιστεύουμε στις συνεργασίες, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα για τους υπόλοιπους: Γυρίστε 38 χρόνια πίσω και διαβάστε: «Ίδρυση της εταιρείας από μια ομάδα 19 Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής». Ποιας εταιρείας; Της Ευρωπαϊκής Πίστης βέβαια!

Ο αντίλογος; Άλλες εποχές, άλλο περιβάλλον, άλλη αγορά, άλλοι άνθρωποι! Ναι, αλλά τα προβλήματα πάντα υπάρχουν, το περιβάλλον πάντα «δεν ευνοεί», δικαιολογίες και μιζέριες πάντα αναφύονται, αλλά οι πρωτοπόροι πάντα σχεδιάζουν και κάποιοι άλλοι, μένουν πάντα πίσω. Η εταιρεία πέρασε από χίλια μύρια κύματα, αλλά όχι μόνον υπάρχει, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά. Στην ώριμη και αποδοτική ηλικία των 38 ετών είναι η μοναδική εταιρεία που παραμένει εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που κατέχει από το 2002 πιστοποίηση ISO για το σύνολο των υπηρεσιών της, είναι η εταιρεία με μηδέν τραπεζικό δανεισμό, χωρίς οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή, είναι η εταιρεία που μέσα στη συνολική και συνεχή πτώση των μεγεθών της αγοράς, σημειώνει την τελευταία πενταετία εντυπωσιακά θετικούς δείκτες στην παραγωγή, στα κέρδη, στην καθαρή θέση, στο ενεργητικό, στις προβλέψεις. Ακόμα και στον αριθμό των εργαζομένων!

Το μυστικό; Δεν υπάρχει μυστικό! Υπάρχει στιβαρή διοίκηση, υπάρχει προβλεπτικότητα, υπάρχει εναρμονισμός με τις ανάγκες της κοινωνίας και τις οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών, υπάρχει η μοναδικότητα της εξυπηρέτησης κάθε ασφαλισμένου σαν να ήταν ο μοναδικός της πελάτης. Υπάρχει η γνώση της πραγματικότητας (της χθεσινής και της αυριανής), της ρευστότητας του περιβάλλοντος, του ανταγωνισμού.

Και βέβαια, υπάρχει και ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, εις εκ των αρχικών 19 τολμηρών, που εξακολουθεί να πιστεύει και να ευαγγελίζεται το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, πιο νέος από ποτέ, που εξακολουθεί να κερδίζει το ακροατήριο όπου κι αν βρεθεί, που συνεχίζει να είναι Ασφαλιστής και Πωλητής, που συνεχίζει να βλέπει μόνο μπροστά:

«Συνηθίζουμε να λέμε στην Ευρωπαϊκή Πίστη ότι η ζωή είναι μπροστά και ότι αν ορισμένες φορές κοιτάζουμε πίσω για να δούμε τι κάναμε, δεν είναι για να κομπορρημονούμε για τα καλά μας αποτελέσματα αλλά για να ενισχύουμε την πίστη μας ότι για την εταιρεία και τα συμφέροντα που υπηρετεί –μετόχων, εργαζομένων, ασφαλισμένων- «οι καλύτερες μέρες είναι αυτές που δεν έχουν έλθει ακόμη» δικαιώνοντας και τον ποιητή του στίχου και καθέναν που στεγάζει τα όνειρά του ή μέρος τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη».

Οι αξίες της εταιρείας σταθερές και αναλλοίωτες στον χρόνο, η εντιμότητα, η συνέπεια και η φιλεργατικότητα. Αξίες που υπερβαίνουν τους όρους ενός συμβολαίου και δημιουργούν κοινωνίες ανθρώπων, Εργαζομένων, Συνεργατών, Μετόχων, Ασφαλισμένων. Κοινωνίες ευχαριστημένων και ικανοποιημένων ανθρώπων, τόσο δυσεύρετες στην εποχή μας…

Διαβάστε και άλλες Δράσεις & Πρακτικές των εταιρειών ΕΔΩ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ένας γονιός πρότυπο για την ασφαλιστική αγορά!! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%b3/