ΕΚΕ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Επιβράβευση των εργαζομένων της για την ευαισθησία τους

logo Ευρωπαϊκή Πίστη

europaiki pisti eksoH Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, επιβραβεύει το προσωπικό της τόσο για την περιβαλλοντική όσο και για την κοινωνική του ευαισθησία και προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε, η Διοίκηση βράβευσε τους εργαζόμενους με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην τράπεζα αίματος που διατηρεί η Εταιρεία στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό της Εταιρείας, μέχρι σήμερα, έχει προσφέρει περισσότερες από 500 φιάλες αίματος.

Στην ίδια τελετή, επιβραβεύθηκαν και οι εργαζόμενοι με τη χαμηλότερη καθημερινή ενεργειακή κατανάλωση στις μετακινήσεις τους, επιλέγοντας εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ποδήλατο, CarPooling).

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, θα συνεχίσει να παρέχει κίνητρα προς τους υπαλλήλους της, με σκοπό να υιοθετήσουν το νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης της Εταιρείας, το οποίο βασίζεται στο υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, τόσο ως προς τους συνανθρώπους μας όσο και ως προς το περιβάλλον.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: Επιβράβευση των εργαζομένων της για την ευαισθησία τους! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1/