Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη: Σημαντική συνεργασία με τη ΔΙΑΣ

europaiki pisti

europaiki pistiΣε σημαντική επέκταση της συνεργασίας με τη ΔΙΑΣ – Διατραπεζικά Συστήματα, προχώρησε πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι της εταιρείας σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξοφλούν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους μέσω των Τραπεζών και να ενημερώνεται η Ευρωπαϊκή Πίστη σε πραγματικό χρόνο (Real Time), εξασφαλίζοντάς τους άμεση κάλυψη, ειδικά στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου τους με βάση το Νόμο 4261 που ισχύει από 5.5.2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη πρωτοπορεί παρέχοντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία στις συναλλαγές της μέσω της ΔΙΑΣ στους πελάτες της και στο Δίκτυο Συνεργατών της, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άμεση εκκαθάριση των πληρωμών τους.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεσα συνυφασμένη με τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο προς τους ασφαλισμένους της, όσο και προς το Δίκτυο Πωλήσεών της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: Σημαντική συνεργασία με τη ΔΙΑΣ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af/