ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Η «Ασφαλέστερη» και «Αποδοτικότερη»
«Οικογενειακή Επένδυση» της Αγοράς!


Με μια Ετήσια Κατάθεση 2%-5% του Κεφαλαίου που επιθυμεί  ένας Γονιός να προσφέρει στα παιδιά του, από ηλικίας 40 – 60 χρόνων μπορεί να αγοράσει όσες χιλιάδες ευρώ θέλει, αρκεί να συμφωνήσει να καταθέτει από €0,02 έως €0,05 σεντς το χρόνο για 25 χρόνια για κάθε ένα ευρώ που αποφασίσει να αγοράσει για τα παιδιά του.

Παράδειγμα. Άνδρας, 40 χρόνων, μη καπνίζων, μπορεί να αγοράσει €100.000 για τα παιδιά του, απόλυτα εξασφαλισμένα, αρκεί να συμφωνήσει να καταθέτει στο Οικογενειακό Επενδυτικό Λογαριασμό της Ασφαλιστικής Εταιρείας της Επιλογής του, περίπου €2.000 το χρόνο!

Το τίμημα διαφέρει από Εταιρεία σε Εταιρεία και ο πίνακας είναι ενδεικτικός  για να κάνετε την επιλογή σας. Μερικές Εταιρείες… κατάργησαν την “Ισόβιο” και προσφέρουν άλλα Συμβόλαια. Η καλύτερη τιμή σε σχέση με το πραγματικό κόστος, (Τι δίνω – Τι παίρνω) προσφέρεται από τις Εταιρείες Groupama/Φοίνιξ και Alico. Οι υπόλοιπες έχουν διαφορές μέχρι 15%, ωστόσο, όπως γράφουμε παρακάτω, η διαφορά καλύπτεται από την έκπτωση των Ασφαλίστρων.

Το ετήσιο Ασφάλιστρο για έναν Άνδρα 40 χρόνων για την Αγορά ενός Συμβολαίου «Ισόβιος» των €100.000, ποσό με το οποίο Ασφαλίζει τη Ζωή του, είναι €1.700. Σκέτο. Προτείνουμε να προσθέσετε ΘΑ και ΑΠΑ., είναι πολύ φτηνά.  Το ποσό αυτό θα πρέπει να καταθέτει ο Ασφαλισμένος για 25 χρόνια μέχρι τα 65 του.

Το εκπληκτικό προνόμιο που θα έχει ο Ασφαλισμένος Οικογενειακός Επενδυτής από την Ασφαλιστική Εταιρεία, από την πρώτη μέρα της Ασφάλισής του, αφού η εταιρεία δεχτεί τον κίνδυνο και εκδώσει το συμβόλαιο Ασφάλισης της Ζωής του, είναι ότι αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι και πεθάνει, είτε φυσιολογικά είτε από ατύχημα, στο διάστημα των 25 χρόνων, οι κληρονόμοι του, δικαιούνται την επόμενη ημέρα του θανάτου του, να εισπράξουν τα 100.000, ή 200.000 ευρώ, αν επιλέξει και το ΘΑ

Αν ζήσει, στα 65 θα έχει στη διάθεσή του το 85% περίπου των Ασφαλίστρων που κατέθεσε, δηλαδή, €42,500. Η Διαφορά, όμως του 15% καλύπτεται από το φόρο εισοδήματος που γλιτώνει, αν ο φορολογικός συντελεστής του είναι 30%!  Αν δεν το εκπίπτει, και αν η διαφορά διαιρεθεί δια των 25 χρόνων που είναι Ασφαλισμένος, είναι ασήμαντη! Υπολογίστε την!

Ενώ ακούγεται απίστευτο είναι 100% αληθινό και συμβαίνει κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Απλά, οι περισσότερες Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Ελλάδα, προτίμησαν τα πρώτα 26 χρόνια της λειτουργίας του θεσμού του Κλάδου Ζωής (1964-1990) να πουλάνε, «Μικτή» ως Αποταμιευτικό Συμβόλαιο, και τα επόμενα 18 χρόνια να πουλάνε Νοσοκομειακά και Επενδυτικά επιμένοντας να λειτουργούν ως Εταιρείες Παροχής Συμβολαίων Υγείας και  ως Επενδυτικές Εταιρείες, σνομπάροντας το κύριο Προιόν τους που είναι η Ασφάλεια Ζωής και το κατ’ εξοχήν Συμβόλαιο της «Ισοβίου». Η Ασφάλεια Ζωής τύπου “Ισόβιος” προσφέρει το Ανώτατο ποσοστό επιστροφής χρημάτων στα 65, αν μεσολαβούν τουλάχιστον 20 χρόνια και το Ανώτατο Κεφάλαιο Κάλυψης Θανάτου, κατά ένα ευρώ Ασφαλίστρου. Κανένα άλλο Συμβόλαιο δεν προσφέρει το μάξιμουμ και των δύο. Απλά, επειδή οι περισσότεροι Ασφαλιστές δεν Πίστευαν στο όφελος του Θανάτου, πουλούσαν “Μικτή”! Πολλοί γονείς, όμως, αν ρωτηθούν και συνειδητοποιήσουν το όφελος του Θανάτου για την Οικογένεια, προτιμούν την “Ισόβιο”!

Πιο απλά, για όσους αμφισβητούν αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία, Η Ασφάλεια Ζωής, σάς δίνει το δικαίωμα να «Πουλήσετε πολύ ακριβά το Θάνατό σας» υπέρ των Αγαπημένων σας προσώπων. Η φιλοσοφία της Ασφάλειας Ζωής βασίζεται στο «Κοινό Ταμείο». Δώδεκα Άνθρωποι αποφασίζουν να επενδύουν €100 ο καθένας το μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο. Κάθε μήνα γίνεται κλήρωση και ο τυχερός εισπράττει €1.200. Είναι τα δώδεκα κατοστάρικα των δώδεκα συμμετεχόντων.  Ο πρώτος τυχερός θα εισπράξει τον πρώτο μήνα €1.200.  Ο πιο άτυχος, (τυχερός) θα εισπράξει τα €1.200 το δωδέκατο μήνα. Υπάρχει και ένα ποσοστό Διαχείρισης που επιβαρύνει τους συμμετέχοντες που φτάνει το 15% των χρημάτων.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» να σας στείλει ένα βιβλιαράκι 32 σελίδων που περιγράφει αναλυτικά πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την Οικογενειακή Επένδυση, αρκεί να γίνετε Συνδρομητής! Ο τίτλος του βιβλιάριου είναι «Πρόγραμμα Εξασφάλιση». Περιγράφει αναλυτικά με πελώρια γράμματα: Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα «Οικογενειακό Επενδυτικό» Πρόγραμμα που σας προσφέρει Τεκμηριωμένα τον Μοναδικό Συνδυασμό της «Ασφαλέστερης» και ταυτόχρονα «Αποδοτικότερης» Οικογενειακής Επένδυσης στον Κόσμο!

Πολλοί Ασφαλιστές χρησιμοποιούν το βιβλιαράκι ως  «Εργαλείο Πώλησης» και επιτυγχάνουν ποσοστό κλεισίματος πάνω από 70%!

Μπορείτε να το αποκτήσετε Δωρεάν αν γίνετε Συνδρομητής στο «Επιστημονικό Μάρκετινγκ». Ένα τηλέφωνό σας αρκεί (210) 9578130-1-2 για να δηλώσετε τη Συνδρομή σας.

Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του «Επιστημονικού Μάρκετινγκ» για να πάρετε μια γεύση. Ως Συνδρομητής θα αποκτήσετε τον Προσωπικό σας Μηνιαίο Σύμβουλο Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων,  Προσωπικής Βελτίωσης…και φυσικά όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς, καθώς και όλα τα Επιχειρηματικά και Τραπεζικά Νέα της Ελλάδας! Ως συνδρομητές δικαιούστε τον Προσωπικό σας Κωδικό Πρόσβασης στη βιβλιοθήκη του Περιοδικού που περιλαμβάνει πάνω από 1600 επιλεγμένα Κλασσικά άρθρα γύρω από τα θέματα που προαναφέραμε.

Οι νέες Συνδρομές είναι σε προσφορά  με έκπτωση 50%

Δεν είναι τυχαίο που οι Συνδρομητές του το λένε: «Το Χρήσιμο Περιοδικό»!Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η «Ασφαλέστερη» και «Αποδοτικότερη»
«Οικογενειακή Επένδυση» της Αγοράς! ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7/