Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Carglass® Προκρίνεται στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών


carglassΗ Carglass® προκρίνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2014 στις κατηγορίες Ομάδα της Χρονιάς Front Line και Ομάδα της Χρονιάς Back Office.

Τα βραβεία τα οποία διοργανώθηκαν από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών για πέμπτη συνεχή χρονιά, αποτελούν θεσμό πλέον και έχουν ως στόχο να προάγουν επιχειρήσεις και καινοτόμες πρακτικές που αποσκοπούν στη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η συγκεκριμένη πρόκριση αποτελεί για την Carglass® επιβράβευση για τη διαρκή προσήλωση της στην παροχή άριστων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, «Ελληνικός Κόσμος» όπου θα ανακοινωθούν και οι νικητές όλων των κατηγοριών


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 18 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Carglass® Προκρίνεται στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-carglass-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%be/