Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επιστολή του Μεσίτη Γιώργου Νικολάκου προς το I.D.


Αγαπητό I.D.,

Αναφερόμενος στην επισυναπτόμενη επιστολή και επειδή όλοι λίγο πολύ «γνωριζόμαστε» μεταξύ μας, σας παρακαλώ θερμά να μου επιβεβαιώσετε, εφόσον γνωρίζετε, εάν ο «σύντροφος» Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, που υπογράφει το κομματικό κείμενο-πρόσκληση ως γραμματέας της Τομεακής ΕΒΕ, είναι το ίδιο πρόσωπο που κατεβαίνει ως επικεφαλής του ανεξάρτητου, όπως εμφανίζεται, συνδυασμού «Το επιμελητήριό μας». Διότι, εάν συμβαίνει να είναι το ίδιο πρόσωπο, θα πρέπει ασφαλώς να υπογράφει με «συντροφικούς χαιρετισμούς» στους συντρόφους και φίλους του που τον στηρίζουν κάτω από το κείμενο του συνδυασμού του.

Εν πάση περιπτώσει, θα χαρώ αν δω στο Επιμελητήριό μας καταξιωμένα στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς, άσχετα με το ποιος θα εκλεγεί, προκειμένου να λυθούν σοβαρά και μακροχρόνια προβλήματα του κλάδου, όπως είναι η δημιουργία Μητρώου των Επαγγελματιών Ασφαλιστών.

Νικολάκος Γιώργος

 

Πληροφορούμε τους αναγνώστες ότι ο Γ. Χατζηθεοδοσίου έστειλε πρόσκληση στο I.D., για την εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής ΕΒΕ του ΠΑΣΟΚ.

Αθήνα 11 Φεβρουαρίου 2010

Συντρόφισσες-Σύντροφοι, Φίλες-Φίλοι,


Η Τομεακή Επιτροπή ΕΒΕ και οι Οργανώσεις των Βιοτεχνών, Εμπόρων, Παροχής Υπηρεσιών και Μεταφοράς σας καλούν σε πανολομέλεια, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 18:00, στα Κεντρικά Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Ιπποκράτους 22, 5ος όροφος.

Θέμα: « Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης»

Εισηγητές: Η Υπουργός Οικονομίας, Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας, συν. Λούκα Κατσέλη, όπως και ο Γραμματέας Εθνικής Οικονομίας, συν. Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στην Τεχνική Γραμματεία της Τομεακής ΕΒΕ, συν. Λίλιαν Παπαδάκη.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-38090141-144, ώρες επικοινωνίας: 17:00 έως 21:00 καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ioannis.xatzitheodosiou@pasok.gr και tomeasmme@pasok.gr.


Με εκτίμηση,

Για την Τομεακή ΕΒΕ

Ο Γραμματέας,

Γιάννης ΧατζηθεοδοσίουΣχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επιστολή του Μεσίτη Γιώργου Νικολάκου προς το I.D.! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae/