Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΝΝ Οrange Genius: Στην NN Hellas ευφυΐα σημαίνει να επενδύεις με ασφάλεια


NN orangeΗ NN Hellas παρουσίασε το NN Orange Genius, ένα ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν ένα μελλοντικό εισόδημα, για τους ίδιους και την οικογένειά τους. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασφαλισμένου και συνδυάζει εγγύηση επιστροφής ασφαλίστρων στη λήξη, με δυνατότητα υψηλών αποδόσεων.

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Orange Genius είναι η ευελιξία και η ελευθερία που παρέχει στον ασφαλισμένο, ο οποίος έχει καταρχήν τη δυνατότητα να διακόψει παροδικά την καταβολή ασφαλίστρων, ενώ μπορεί επίσης να τα διαμορφώσει στα μέτρα του – αυξάνοντας ή μειώνοντάς τα, ανάλογα με τις ανάγκες του. Ένα επιπλέον σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι ότι ο ασφαλισμένος έχει την ελευθερία να πραγματοποιεί έκτακτες καταβολές, όποτε το επιθυμεί. Τέλος, εξαιρετική δυναμική στο πρόγραμμα προσφέρει στον ασφαλισμένο η δυνατότητα της άμεσης ρευστοποίησης του Προσωπικού του Λογαριασμού, από την πρώτη κιόλας ημέρα, στο πλαίσιο και με το κόστος που ορίζεται στο πρόγραμμα.

Για το NN Orange Genius ευφυΐα σημαίνει να επενδύεις με ασφάλεια, αφού βάσει του μηχανισμού του προσφέρει σταθερότητα και εγγύηση κεφαλαίου στη λήξη του. Η επενδυτική στρατηγική, που με συνέπεια εφαρμόζεται στο πρόγραμμα,προστατεύει τον ασφαλισμένο σε συνθήκες πτώσης των αγορών, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα ανόδου της αξίας του προσωπικού του λογαριασμού, όταν οι αγορές κινούνται ανοδικά.

Το «ευφυές» NN Orange Genius διατίθεται αποκλειστικά από το δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN Hellas, οι οποίοι διαθέτουν κορυφαία τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, προσφέροντας αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες και άρτια ενημέρωση. Σε συνδυασμό με την πληροφόρηση που λαμβάνει από τον Ασφαλιστικό του Σύμβουλο για το NN Orange Genius, ο ασφαλισμένος μπορεί μέσω της σελίδας my.nnhellas.gr να ενημερώνεται απευθείας, καθημερινά και online για την αξία του Προσωπικού του Λογαριασμού, τις εγγυήσεις και τις χρεώσεις του προγράμματός του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΝΝ Οrange Genius: Στην NN Hellas ευφυΐα σημαίνει να επενδύεις με ασφάλεια! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bd%ce%bd-%ce%bfrange-genius-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-nn-hellas-%ce%b5%cf%85%cf%86%cf%85%ce%90%ce%b1-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4/