Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

To 54% των Αυστραλών με κατοικίδια έχει ή θέλει να αγοράσει ασφάλιση

thedailybeast

Οι Αυστραλοί αγαπούν τα ζώα συντροφιάς και όταν πρόκειται για την υγεία τους δεν σκέφτονται ιδιαίτερα τα χρήματα που θα δαπανήσουν. Νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο periodik;o vetpracticemag αποκαλύπτει ότι το 54% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων έχουν ή σκέφτονται να αποκτήσουν ασφάλιση κατοικίδιων. Ακόμη και χωρίς ασφάλιση, το 50% θα δαπανούσε αν χρειαζόταν περισσότερα από $ 1000 για θεραπείες είτε σε περιπτώσεις ατυχημάτων είτε σοβαρών ασθενειών, ενώ το 34% θα έδινε για τις ίδιες περιπτώσεις περισσότερα από $ 2000. Τα ευρήματα αυτά προέκυψαν από έρευνα σε ομάδα 1000 αυστραλιανών ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων από την comparethemarket.com.au.

Η έρευνα επίσης έδειξε ότι οι νέοι σε ηλικία ιδιοκτήτες είναι πιο πιθανό να πάρουν ασφάλιση κατοικίδιων ζώων από οποιαδήποτε άλλη γενιά και ότι το 12% θα δαπανούσε περισσότερα από 10.000 δολάρια για τα ιατρικά έξοδα αν το ζώο τους αρρωστήσει. Είναι ενδιαφέρον ότι το διπλάσιο ποσοστό γυναικών από ότι ανδρών θα ξόδευε αυτό το ποσό για το αγαπημένο τους ζώο συντροφιάς. Οι ερωτηθέντες απάντησαν επίσης πόσα δαπανούν σήμερα για την ιατρική φροντίδα, την τροφή, κάθε είδους προϊόντα και αξεσουάρ για το κατοικίδιο ζώο τους.

Το 58% παραδέχτηκε ότι ξοδεύει πάνω από $50 το μήνα για αυτές τις υπηρεσίες. Για το 82% των ερωτηθέντων, το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κόστους σχετίζεται με τα τρόφιμα. “Ενώ πολλοί Αυστραλοί μπορεί να μειώσουν την υγειονομική τους κάλυψη, ο αριθμός των Αυστραλών που ασφαλίζουν την υγεία του κατοικίδιου ζώου τους αυξάνεται”, αναφέρει ο εκπρόσωπος της Mercet.com.au Abigail Koch.

“Οι Αυστραλοί αγαπούν και βλέπουν τα κατοικίδια ζώα τους ως μέλη της οικογένειας και, ενώ μπορούν να είναι δαπανηρά, πολλοί από εμάς θα κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να προσφέρουμε θεραπεία εάν θα άρρώσταιναν ή τραυματίζονταν. Με την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, οι Αυστραλοί θα μπορούσαν να ξοδέψουν μόλις 20 δολάρια το μήνα, ανάλογα με το επίπεδο κάλυψης τους, και να εξοικονομήσουν μέχρι 80% από τα έξοδα σε λογαριασμούς κτηνιάτρων. ” Πηγή: Vetpracticemag


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
To 54% των Αυστραλών με κατοικίδια έχει ή θέλει να αγοράσει ασφάλιση! https://www.insurancedaily.gr/54-ton-afstralon-katikidia-echi-theli-na-agorasi-asfalisi/