Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Από σήμερα στον «αέρα» η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Groupama

Groupama

Για μία ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό και διαδικτυακό «αέρα», η πετυχημένη διαφημιστική εκστρατεία της Groupama Ασφαλιστικής με τίτλο «χωρίς “ίσως, μπορεί κι ama”», ενισχυμένη από τρία φρέσκα spots. Οι νέες ταινίες, οι οποίες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας Trabaho Ltd, κάνουν σήμερα πρεμιέρα, προτρέποντας το κοινό να ανακαλύψει τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις της εταιρίας.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ για το αυτοκίνητο

Η Groupama Ασφαλιστική γνωρίζει καλά τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και γι’ αυτό εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της με στόχο να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων και σύγχρονων προγραμμάτων σε κάθε ασφαλισμένο, όσον αφορά την υγεία, το σπίτι, την εργασία και το όχημά του. Η εταιρεία μέσω της νέας της καμπάνιας αναδεικνύει τη διαχρονική της δέσμευση: να παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλους τους πελάτες, της Τόσο Απλά, Τόσο Γρήγορα, Τόσο Σίγουρα, τηρώντας την υπόσχεσή της, ότι είναι «Σίγουρα δίπλα σας».

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ για την κατοικία

Η Groupama Ασφαλιστική επενδύει με συνέπεια στον τομέα της επικοινωνίας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που παρέχει, οι οποίες για πολλές δεκαετίες την καθιστούν μία κορυφαία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ για την υγεία


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Από σήμερα στον «αέρα» η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Groupama! https://www.insurancedaily.gr/apo-simera-ston-aera-i-nea-epikoinon/