Εκδηλώσεις

BROKERS UNION: Ετήσιο ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών

BROKERS UNION

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η BROKERS UNION πραγματοποίησε το ταξίδι επιβράβευσης των παραγωγικότερων συνεργατών της για την περίοδο 1/5/2016 – 30/4/2017, με πέντε όμορφες ημέρες στο γραφικό Εδιμβούργο της Σκωτίας από τις 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν «μεσαιωνικές» στιγμές στο Κάστρο του Εδιμβούργου, να ξεναγηθούν στο Μουσείο του Σκωτσέζικου Ουίσκι – σε ένα αποστακτήριο ρέπλικα και να δοκιμάσουν ποικιλίες ουίσκι από την μεγαλύτερη συλλογή του κόσμου. Επίσης είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν με μια ανεπανάληπτη κρουαζιέρα, στην ξακουστή για την άγρια ζωή και πλούσια σε ιστορία και φυσική ομορφιά – λίμνη Loch Lomond, στα Highlands της Σκωτίας και να επισκεφθούν το βασιλικό κάστρο Stirling, στο σταυροδρόμι των Lowlands και Highlands.

BROKERS UNION

Η BROKERS UNION θέλει να διαβεβαιώσει τους συνεργάτες της, ότι παραμένει πάντα δίπλα τους και επιβραβεύει τις προσπάθειες τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
BROKERS UNION: Ετήσιο ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-etisio-taxidi-epivravefsis-synergaton/