Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Brokers Union: Η «Ισχύς εν τη Ενώσει»

Brokers Union

Μέσω μιας εξαιρετικά πετυχημένης συγκέντρωσης στο THE MET HOTEL την 1 Νοεμβρίου 2017, τόσο από πλευράς προσέλευσης όσο και από πλευράς περιεχομένου, η Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της Brokers Union μετέδωσε το μήνυμα και το όραμά της στο δίκτυο συνεργατών της Βορείου Ελλάδος.

Στόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση του ασφαλιστικού συμβούλου & του πράκτορα σε επίπεδο πολύ υψηλότερο από το υφιστάμενο, με τελικό προορισμό την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων ή των υποψήφιων πελατών σε κάθε επίπεδο.

Για την προώθηση αυτού του στόχου, η Brokers Union αρχίζει να εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές συνεργασίας και μοντέλα εκπαίδευσης που θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία και τα ταλέντα των συνεργατών της.

Ταυτόχρονα προσφέρει στους συνεργάτες της σύγχρονα εργαλεία και μια προσεκτικά επεξεργασμένη προϊοντική πολιτική που θα δώσουν υπεραξία και συγκριτικά πλεονεκτήματα σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Brokers Union

Για όλα αυτά μίλησαν ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας κ. Νίκος Κεχαγιάογλου, η Υπεύθυνη Υποστήριξης Πωλήσεων της Εταιρείας κ. Αγάπη Παττακού και ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης CEO της IFAAAcademy οι οποίοι στο τέλος απάντησαν στα ερωτήματα των συνεργατών.

Ο Πρόεδρος της Brokers Union κ. Νικόλαος Βελλιάδης ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνάντηση λόγω έκτακτου γεγονότος, έστειλε το δικό του ισχυρό μήνυμα στους συγκεντρωμένους, καλώντας σε μια σύμπραξη των υγιών δυνάμεων του χώρου για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων δίνοντας το σύνθημα: «H ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Η «Ισχύς εν τη Ενώσει»! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-ischys-en-ti-enosi/