Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Brokers Union: Κύκλοι Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ζωής και Υγείας

seminars

Με εντατικούς ρυθμούς και αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι Κύκλοι Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ζωής και Υγείας που διοργανώνει με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων Εταιριών η Brokers Union. Έτσι, για το μήνα Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή Συνεργατών ο πρώτος Κύκλος Εκπαίδευσης με τη συμμετοχή των Εταιριών AXA, Eurolife, Εθνική και Interasco. Σε αυτές τις εκπαιδευτικές συναντήσεις, οι συνεργάτες ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων, για τους κανόνες underwriting (ανάληψης κινδύνων), για τις διαδικασίες αποζημιώσεων, για τρόπους προώθησης πωλήσεων και για άλλα τεχνικά και πωλησιακά θέματα των Κλάδων Ζωής και Υγείας.

Προς το σκοπό αυτό, για το μήνα Μάρτιο ξεκινά ένας νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τον Κλάδο Ζωής & Υγείας από διακεκριμένα στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών Generali, Metlife, Eurolife, ΜΙΝΕΤΤΑ.

Η BROKERS UNION επενδύει σε καινοτόμες υπηρεσίες με συνέπεια και πάθος, γιατί πιστεύει ότι οι στόχοι της Εταιρείας θα πραγματοποιηθούν μόνο μέσα από ένα δίκτυο πολύ δυνατών Συνεργατών, που θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποστήριξη. Μια από τις βασικές προτεραιότητες για την εταιρία μας,  αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Κύκλοι Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ζωής και Υγείας! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-kykli-ekpedeftikon-programmaton-zois-ke-ygias/