ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Brokers Union: Στελέχωση νέας ομάδας Agency System

Brokers union

Η Brokers Union πρόσφατα ανακοίνωσε τη στελέχωση ομάδας Agency System, σε πανεπιστημιακά περιοδικά και στις γραμματείες πανεπιστημιακών σχολών, θέλοντας να επενδύσει στην είσοδο των αποφοίτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ασφαλιστική Αγορά.

Οι αλλαγές που επήλθαν σε αγορά, Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και αυτές που θα ακολουθήσουν, επιβάλλουν την εισροή νέου ανθρώπινου δυναμικού στην Ασφαλιστική Βιομηχανία, το οποίο και θα εντρυφήσει σε ειδικούς Ασφαλιστικούς κινδύνους ραγδαία αναπτυσσόμενους στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα.

Η Brokers Union δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη νέων συνεργατών, επενδύει στην εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους σε τεχνικές Ασφαλίσεων και πωλήσεων με τη συνδρομή Ασφαλιστικών εταιριών, καθώς και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αλλά και στη συνεχή πρακτική πωλήσεων, υπό την επίβλεψη έμπειρων Συντονιστών, ενώ παράλληλα τους παρέχει οικονομική στήριξη κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Βιογραφικά από τους ενδιαφερόμενους αποστέλλονται στο agencycarriera@brokersunion.gr


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Στελέχωση νέας ομάδας Agency System! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-stelechosi-neas-omadas-agency-system/