Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δ. Πιπέργιας & Γ. Χιόνης: Ένα από τα δυνατά γραφεία στην Καβάλα


Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας για την Ασφαλιστική Αγορά στο νομό Καβάλας – στο πλαίσιο της στήλης “Ασφαλιστικό Οδοιπορικό” – συνεχίζουμε με τις συνεντεύξεις Ασφαλιστών που δραστηριοποιούνται στο Νομό.

Οι Δ. Πιπέργιας & Γ. Χιόνης είναι 2 παλιοί ασφαλιστές στο επάγγελμα που μας σύστησε η Interlife Ασφαλιστική με μεγάλη δραστηριότητα στο νομό και όχι μόνο. Έχουν επενδύσει σε εφαρμογές, σε τεχνολογία ενώ σε αντίθεση με την τάση της εποχής ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν σχεδόν 15 χρόνια. Ακολουθεί κοινή συνέντευξή τους για την εταιρεία τους που έχει έδρα στην Καβάλα αλλά δραστηριοποιείται και στην ευρύτερη περιοχή.

Συνέντευξη Δ. Πιπέργιας & Γ. Χιόνης  

Μιλήστε μας για την Εταιρεία σας. Από πότε δραστηριοποιήστε στο επάγγελμα;

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2004 από τους δυο εταίρους Πιπεργιά Δημήτριο και Χιόνη Γρηγόριο με το διακριτικό τίτλο ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ Δ. – ΧΙΟΝΗΣ Γ. Ο.Ε. Δυο εταίρους που δραστηριοποιούνται στο επάγγελμα από το 1993 και 1991 αντίστοιχα και που ένωσαν τις δυνάμεις τους, το πελατολόγιό τους, αλλά και το σημαντικότερο την πολυετή εμπειρία, γνώση, αλλά και διάθεση να δημιουργήσουν το καλύτερο και επαγγελματικότερο ασφαλιστικό πρακτορείο της περιοχής. Έδρα της εταιρείας είναι η πόλη της Καβάλας (Δαγκλή 6 – ισόγειο). Η φιλοσοφία & οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε ασφαλιστικές υπηρεσίες με γνώμονα την ορθότερη κάλυψη του πελάτη με προσιτό κόστος και το καλύτερο δυνατό σέρβις διαχρονικά.

Πόσους συνεργάτες έχετε και με πόσες εταιρείες συνεργάζεστε; Έχετε επιλέξει στρατηγικά να δουλεύετε με συγκεκριμένες;

Επιλέγουμε προσεκτικά τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε, για να μπορούμε να έχουμε ευελιξία και να προσφέρουμε σε όλους τους κλάδους των ασφαλίσεων τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Συνεχώς επενδύουμε στην τεχνολογία και στην ανάπτυξη της μηχανογράφησης και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας και πραγματικά είμαστε περήφανοι για το επίπεδο μας,  αλλά και την πρωτοπορία μας σ αυτόν τον τομέα. Η πολυετής εμπειρία μας, εγγυάται την σωστότερη και ταχύτερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας. Φυσικά στόχος μας είναι η ανάπτυξη του direct πελατολογίου μας, ώστε τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο (νομού Καβάλας), να γίνουμε (και πιστεύουμε πως τα καταφέραμε ήδη) το μεγαλύτερο ασφαλιστικό πρακτορείο. Ακόμα ένας στόχος μας τα τελευταία δυο χρόνια είναι και η ανάπτυξη των εργασιών μας, μέσω συνεργατών, κυρίως στον χώρο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (και όχι μόνο).

Διαβάστε επίσης: Ο κλάδος Υγείας φρεσκάρει την Ασφαλιστική Αγορά στο νομό Καβάλας

Είναι και ο λόγος που συνεργαστήκαμε με εταιρεία advisors του Κυρίου Ιωάννη Χάιδου, η οποία και τελικά συγχωνεύτηκε με την δική μας, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών και το κυριότερο μια νέα δυναμική ανάπτυξης του δικτύου με και σε σωστές βάσεις. Με την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας και συνεργάτες μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε και μας δείχνουν, και τους δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις απαιτήσεις τους και να τιμούμε το σλόγκαν μας…  «οι ασφαλιστές που είναι πάντα δίπλα σας» 

  • Αριθμός συνεργαζόμενων εταιρειών 20  (σε 4 το 70% της παραγωγής)
  • Αριθμός συνεργατών πανελλαδικά  70 
  • Υποκαταστήματα 2  (Χρυσούπολη, Αλεξανδρούπολη)

Έχετε διαφημίσει την Εταιρεία σας σε τοπικά μέσα. Υπήρχε ανταπόκριση; Ο κόσμος της Καβάλας γνωρίζει τη δουλειά σας;

Φυσικά και έχουμε δώσει βάρος στην διαφήμιση σε όλο τον νομό Καβάλας και όχι μόνο. Στα 2 τοπικά κανάλια τηλεόρασης, σε διάφορους επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και σε έντυπα μέσα,  είμαστε σχεδόν συνεχώς και εναλλάξ, διαφημιζόμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έχουμε δει ανταπόκριση, τόσο σε νέες πωλήσεις, όσο και σε αναγνώριση και εμπέδωση του ονόματος της εταιρίας μας, αλλά και προσωπικά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + nineteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δ. Πιπέργιας & Γ. Χιόνης: Ένα από τα δυνατά γραφεία στην Καβάλα! https://www.insurancedaily.gr/d-pipergias-g-chionis-ena-apo-ta-dynata-grafia-stin-kavala/