Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Daedalus: Κάλυψη ατυχήματος Κατοικίδιου σε συνεργασία με την Ατλαντική Ένωση

dog,daedalus

Στο σχεδιασμό καινοτόμου και προσιτού προγράμματος ασφάλισης Αστικής Ευθύνης κατοικίδιων με μόλις 1 ευρώ το εξάμηνο προχώρησε η Ατλαντική Ένωση. Η υλοποίηση του προγράμματος αυτού προέκυψε από ιδέα της Daedalus στην οποία ανταποκρίθηκε θετικά η διοίκηση της Ατλαντικής Ένωσης, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους έχουν ασφαλιστήριο πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτου να ασφαλίσουν και τις σωματικές βλάβες ή και το θάνατο του κατοικίδιου ζώου από τροχαίο ατύχημα ανεξαρτήτου υπαιτιότητας οδηγού, όταν μεταφέρεται μέσα στην καμπίνα του οχήματος.

Η Ατλαντική Ένωση αποτελεί ανέκαθεν εταιρεία που υιοθετεί πρωτοποριακές λύσεις και εν προκειμένω συμβάλλει καθοριστικά στο να δημιουργηθεί μία διαφορετική κουλτούρα και να μπορέσουν τα ζώα να έχουν τη βέλτιστη αντιμετώπιση στην καθημερινότητά μας.

Η Daedalus θεωρεί εξαιρετικά θετική την απόφαση της Ατλαντικής Ένωσης και θα ενημερώσει για την επιλογή αυτή τις Φιλοζωικές Ενώσεις και τα μέλη τους σε όλη την Ελλάδα για την μοναδική αυτή παροχή.

Χάρη στη Διοίκηση της Ατλαντικής Ένωσης γίνεται η εκκίνηση, να εκπληρωθεί ένα μέρος του ονείρου της Daedalus, να μπορέσουν τα ζώα να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε μόνο δείγμα πολιτισμού είναι η ευζωία των ζώων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Daedalus: Κάλυψη ατυχήματος Κατοικίδιου σε συνεργασία με την Ατλαντική Ένωση! https://www.insurancedaily.gr/daedalus-kalypsi-atychimatos-katikidiou-se-synergasia-tin-atlantiki-enosi/