Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διαχείριση πελατολογίου από την παραλία; There is an app for that


Ας υποθέσουμε ότι έχετε πάει διακοπές. Πήγατε από νωρίς  στην παραλία να πιάσετε ξαπλώστρα και μόλις έχετε βάλει αντηλιακό. Ακόμα και οι καλύτεροι επαγγελματίες χρειάζονται ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της δουλειάς τους. Ηρεμία, θάλασσα, ήλιος. Τελειότητα.  

του Νίκου Μωράκη

Και ξαφνικά… Τηλέφωνο. Είναι ο Δημήτρης o μηχανικός που πριν έναν μήνα του κάνατε ασφάλεια υγείας. Sante Confort Plus. Για τον ίδιο και την οικογένειά του. Του κάνατε ανάλυση αναγκών, του απορρίψατε κάθε αντίρρηση σχετικά με τη χρησιμότητα του προγράμματος και τελικά σας εμπιστεύτηκε. Να που τώρα, όμως, κατακαλόκαιρο έχει την ανάγκη σας. Ξύπνησε το πρωί με πυρετό και δυνατούς πόνους στο λαιμό. Αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα; Οι γιατροί θα αποφασίσουν. Αν και μόλις ένας μήνας που έχει ασφαλιστεί δεν θυμάται τίποτα. Ούτε αριθμό συμβολαίου, ούτε ποια είναι τα συμβεβλημένα νοσοκομεία, ούτε τι δικαιούται βάση συμβολαίου του. Τίποτα. Μια που του τα είπατε, μια που τα ξέχασε. Κλασική περίπτωση.

Θέλει όμως τώρα να πάει δει έναν γιατρό και θέλει τη βοήθειά σας. Τι κάνετε; Πάτε δωμάτιο να ανοίξετε laptop, να μπείτε στο wifi του ξενοδοχείου για να βρείτε τα στοιχεία του; Θα σας πάρει χρόνο και ο πελάτης καίγεται. Πονάει. Δεν βολεύει.  

Δεν σηκώνετε την κλήση; Εξαφανίζεστε και τον αφήνετε να βγάλει μόνος του το φίδι από την τρύπα; Όχι. Πολύ αντιεπαγγελματικό.  

Του στέλνετε ένα μήνυμα να καλέσει στο 800 11 93800 για να του δώσουν οδηγίες και του λέτε ότι θα τον καλέσετε σε λίγο που θα είστε «διαθέσιμος»; Ναι, αυτό είναι μια λύση της στιγμής. Όχι όμως άμεση και πρακτική.

Τι κάνετε; Πλέον για τους συνεργάτες της Groupama τα πράγματα είναι πολύ απλά. Βγάζετε το κινητό σας και μπαίνετε στη νέα mobile εφαρμογή της, myCheetah. Η εφαρμογή σάς προσφέρει ό,τι δυνατότητες είχατε από το desktop σας μόνο που τώρα μπορείτε να το κάνετε και mobile. Σε tablet ή κινητό. Σε λογισμικά android ή ΙOS. Μπαίνετε απευθείας στο λογαριασμό σας, βρίσκετε την καρτέλα του Δημήτρη του μηχανικού, του δίνετε απευθείας αριθμό συμβολαίου και τον ενημερώνετε επιτόπου για τις καλύψεις του προγράμματός του. Hands free να έχετε μόνο μαζί σας για να μπορείτε να του μιλάτε ενώ κάνετε τη δουλειά σας από το tablet ή το κινητό σας. Easy, smart και 100% συμβατοί με τα trends της εποχής. Από την ξαπλώστρα σας στην παραλία χωρίς να αναστατώσετε τις διακοπές σας.

Η εφαρμογή σάς δίνει ακόμα τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους διαγωνισμούς πωλήσεων, να καταχωρείτε ηλεκτρονικά αιτήσεις ασφάλισης όλων των κλάδων κάνοντας χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής (under construction) καθώς και να παρακολουθείτε αλλά και να εξοφλείτε ανείσπρακτες οφειλές. Το γραφείο σας δηλαδή στο κινητό σας. 

Η εφαρμογή θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη προς download.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Διαχείριση πελατολογίου από την παραλία; There is an app for that! https://www.insurancedaily.gr/diacheirisi-pelatologioy-apo-tin-para/