Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Επικουρικό Κεφάλαιο: Γιατί πήραν… φωτιά οι δικηγόροι του Επικουρικού

giving money

Φωτιά έχουν πάρει τα γραφεία των συνεργαζόμενων με το Επικουρικό Κεφάλαιο δικηγόρων, προκειμένου ο φορέας να αυξήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα έσοδά του από τις πωλήσεις ακινήτων μέσω πλειστηριασμών.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Πληροφορίες του ID αναφέρουν ότι, κατά την περσινή χρήση το Επικουρικό Κεφάλαιο προέβη σε πωλήσεις ακινήτων που ήταν υπό την κατοχή του, εξασφαλίζοντας έσοδα συνολικής αξίας περί τα €5 εκατομμύρια.

Το ποσό αυτό προστιθέμενο στα έσοδα που έχει το Επικουρικό από τις εισφορές των ασφαλιστικών εταιρειών μελών του διαμορφώνουν τις εισπράξεις του σε ετήσια βάση σε επίπεδα τα οποία πλησιάζουν αν δεν ξεπερνούν τα €70 εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης: Πώς, πότε και γιατί θα κλείσει η «μαύρη τρύπα» του Επικουρικού

Πρόκειται για ποσό το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο φορέα να «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς τις διαδικασίες αποζημιώσεων θυμάτων από τροχαία ατυχήματα, τα οποία υποχρεούται να καλύψει βάσει νόμου.

Όπως έχει γράψει ήδη το ID, οι εκκρεμείς υποχρεώσεις του Επικουρικού πρόκειται να μειωθούν φέτος στα επίπεδα των €200 εκατομμυρίων, όταν προ του 2016 ξεπερνούσαν τα €600 εκατομμύρια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επικουρικό Κεφάλαιο: Γιατί πήραν... φωτιά οι δικηγόροι του Επικουρικού! https://www.insurancedaily.gr/epikoyriko-kefalaio-giati-piran-foti/