Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ERGO: Για 3η συνεχή χρονιά μεγάλος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας


Εγκαινιάστηκε σήμερα η μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών στην Ελλάδα στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/11. Ονομαστικός χορηγός της έκθεσης είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά η ERGO Ασφαλιστική η οποία υποστηρίζει τη διοργάνωση ως μεγάλος χορηγός.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε  μετά από επίσημα εγκαινία, της ERGO Marathon Expo, ο Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργειών του ομίλου της ERGO στην Ελλάδα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι χαρά τους να βρίσκονται για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό των δρομέων προστατεύοντάς τους και ασφαλίζοντάς τους από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο κ. Τσαούσης δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Θεωρούμε έργο μας να στηρίζουμε μεγάλα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα επιλέγοντας ένα από τα μεγαλύτερα όπως είναι ο μαραθώνιος της Αθήνας. Για αυτό στεκόμαστε όλα αυτά τα χρόνια αρωγοί δίπλα στον ΣΕΓΑΣ για την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα αλλά και στις σημαντικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύλλογος όπως είναι το δάσος των δρομέων για την αποκατάσταση της μαραθώνιας διαδρομής”.   

Στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου ο κ. Τσαούσης, θέλησε να καλοσωρίσει στην Αθήνα και τους 140 δρομείς από τις 7 περιφέρειες της χώρας, οι οποίοι προκρίθηκαν στον τελικό αγώνα δρόμου 3 χιλιομέτρων ERGO που θα διεξαχθεί την ημέρα του μαραθωνίου.

Διαβάστε επίσης:“Δρομείς” με μαραθώνιο σκοπό

Σε ερώτηση που κάναμε στον κ. Τσαούση σχετικά με τις δράσεις που έχει αναλάβει η ERGO ως μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης μας δήλωσε:

“Ξεκινάμε ουσιαστικά με την ονομαστική χορηγία της έκθεσης αθλητικών ειδών ERGO Marathon Expo. Στη συνέχεια διοργανώνουμε μέσα στη χρονιά στις επτά περιφέρειες της χώρας αγώνες δρόμου 3 χλμ από τους οποίους οι πρώτοι 20 αθλητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον δικό μας αγώνα δρόμου 3χλμ ERGO της Αθήνας, ενώ παράλληλα συμμετέχουμε σε όλους τους αγώνες τις διοργάνωσης με την ERGO Running team, η οποία φέτος ξεπερνάει τα 300 άτομα και περιλαμβάνει εκτός από στελέχη της εταιρείας και συνεργάτες μας ασφαλιστές και ασφαλισμένους μας. Επίσης ως ένθερμοι υποστηρικτές των πρωτοβουλιών του ΣΕΓΑΣ φέτος συμμετέχουμε με ουσιαστικό έργο στην προσπάθεια αναδάσωσης του τμήματος των 3-4 χιλιομέτρων στην περιοχή του Μάτι από το οποίο θα περάσουν οι Μαραθωνοδρόμοι. Το δάσος των δρομέων όπως χαρακτηριστικά το έχουν ονομάσει. Τέλος να μην ξεχνάμε το βασικό μας ρόλο που δεν είναι άλλος από τον ασφάλιση όλων των αθλητών από τον κίνδυνο τραυματισμού κατά τη διάρκεια των αγώνων.”   


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ERGO: Για 3η συνεχή χρονιά μεγάλος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας! https://www.insurancedaily.gr/ergo-gia-3i-synechi-chronia-megalos-chorigos-tou-afthentikou-marathoniou-athinas/