Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Εσείς έχετε μεγάλους λογαριασμούς από τον κτηνίατρο; Δείτε τη λύση


Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε ένα γλυκό τετράποδο. Τα ζώα συντροφιάς μας προσφέρουν στιγμές ανεμελιάς και προσφέρουν χαρά στην οικογένεια. Ωστόσο η φροντίδα τους συνεπάγεται και ένα κόστος που πρέπει να προγραμματίσουμε πως θα το καλύψουμε χωρίς να ανατραπεί ο προϋπολογισμός που έχουμε κάνει.

Ο μόνος τρόπος για να γλυτώσουμε από έξοδα και δύσκολες αποφάσεις για τα κατοικίδια μας είναι η ιδιωτική ασφάλιση. Στην Ελλάδα δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ασφαλή στοιχεία όσον αφορά τα μεγέθη στην ασφάλιση κατοικιδίων και τη σύγκριση που μπορεί να γίνει με το κόστος στα κτηνιατρεία.

Το σίγουρο είναι ότι το ποσοστό των ανθρώπων που ασφαλίζουν τα κατοικίδια τους είναι πολύ περιορισμένο, καθώς δεν είναι ευρύτερα γνωστό ότι το κόστος ασφάλισης είναι πολύ χαμηλό και προσφέρει πολλά οφέλη.

Στην Βρετανία το 2016 οι ασφαλιστικές εταιρείες πλήρωσαν 750 εκατ, καταβάλλοντας καθημερινά περίπου 1,8 εκατ. λίρες με το κόστος για κτηνιατρικές υπηρεσίες να αυξάνεται κατακόρυφα. Οι υψηλές τιμές από τους κτηνιάτρους οφείλονται στο ότι αυξάνονται οι μέθοδοι και οι θεραπείες που είναι διαθέσιμα για τα ζώα.

Για παράδειγμα ένα English Springer Spaniel το οποίο κατάπιε σπόρους χορταριού κόστισε 3.400 λίρες ενώ μία διαβητική γάτα 1.060 λίρες. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα κόστιζε αναμφισβήτητα πολύ λιγότερο στον ιδιοκτήτη…

Υπάρχουν λύσεις που παρέχονται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές όπως το Love Me Back της Daedalus που είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο πρόγραμμα για όσους έχουν ζώα συντροφιάς και θέλουν να ελέγξουν το κόστος για την υγεία και τη φροντίδα τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εσείς έχετε μεγάλους λογαριασμούς από τον κτηνίατρο; Δείτε τη λύση! https://www.insurancedaily.gr/esis-echete-megalous-logariasmous-apo-ton-ktiniatro-dite-ti-lysi/