ΕΚΕ

Οι Γιατροί του Κόσμου και η Generali ενώνουν τις δυνάμεις τους

Milky Tree 2018: Ένα pop-up φεστιβάλ αλληλεγγύης και προσφοράς στο κέντρο της Αθήνας

Milky Tree,Generali

Τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς του Κόσμου ένωσε φέτος η Generali, στηρίζοντας παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν για 9η συνεχόμενη χρονιά το Δένδρο από Γάλα στα Προπύλαια. Αυτή τη χρονιά το Δένδρο ψήλωσε ακόμα περισσότερο χάρη στην ευγενική υποστήριξη της Generali και των ανθρώπων της, που έδωσαν δυναμικά το «παρών» με τις προσφορές και τη θετική τους διάθεση!

Οι εργαζόμενοι της Generali από Αθήνα και Θεσσαλονίκη συγκέντρωσαν τρόφιμα, φάρμακα και γάλα εβαπορέ και τα μετέφεραν στο ειδικό περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στα Προπύλαια, όπου εθελοντές έκαναν τη διαλογή. Στόχος να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα είδη για τις ανάγκες παιδιών και οικογενειών. Συγκινητική ήταν και η συμμετοχή των πολιτών που περνούσαν από το πρωί και άφηναν τις δικές τους προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης.

(από αριστερά) Γιάννης Σίνος, Ηλίας Ρήγας, Μαρία Λαμπροπούλου, Αντώνης Δημητρίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος

(από αριστερά) Γιάννης Σίνος, Ηλίας Ρήγας, Μαρία Λαμπροπούλου, Αντώνης Δημητρίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Εκεί, στήθηκε μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή με τις μουσικές επιλογές από τη ραδιοφωνική παραγωγό Αριστέα Γιάννου, του Αθήνα 984 και χορό από τους θεαματικούς Hobo Illuzioners! Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το απόγευμα με το στήσιμο του Δένδρου υπό τους δυναμικούς ήχους της ομάδας κρουστών Quilombo, που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους! Το κοινό κράτησαν θερμό οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου, μοιράζοντας ζεστό κρασί.

Η σύντομη βροχή μπορεί να χάλασε τα μουσικά σχέδια των Vanilla Swing που συνέβαλαν με την παρουσία τους στο θετικό κλίμα της ημέρας, ωστόσο, δεν πτόησε τους Swing Rhythm Hoopers που πήραν τη σκυτάλη παρασέρνοντας σε ξέφρενο χορό μουσικούς και κοινό. Η βραδιά έκλεισε σε ζεστό κλίμα, με το φωτισμό του Δέντρου από Γάλα, στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο κ. Στυλιανός Στυλιανίδης  Διευθυντής Βορείου Ελλάδος, με τους εργαζόμενους της Generali στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Στυλιανός Στυλιανίδης Διευθυντής Βορείου Ελλάδος, με τους εργαζόμενους της Generali στη Θεσσαλονίκη

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Generali, Μαρία Λαμπροπούλου: «Ως ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου, η Generali έχει το όραμα να συμβάλλει στο βιώσιμο μέλλον κάθε κοινότητας όπου δραστηριοποιείται. Με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων μας και τη συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, η Generali έχει ως στόχο να στηρίξει πρωτοβουλίες που στηρίζουν όσους έχουν ανάγκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Generali έχει δημιουργήσει το Human Safety Net. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο αλληλοβοήθειας, που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και στη δημιουργία ίσων ευκαιριών, με τη συνεργασία κοινωνικών φορέων και ΜΚΟ, σε διεθνές επίπεδο.

Η κ. Μαρία Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Marketing & Eπικοινωνίας της Generali με τον κ. Κανάκη Νικήτα, Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου

Η κ. Μαρία Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Marketing & Eπικοινωνίας της Generali με τον κ. Κανάκη Νικήτα, Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου

Το αστέρι του φετινού Δέντρου από Γάλα θα συνεχίσει τα φωτίζει στα Προπύλαια μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, όπου οι Γιατροί του Κόσμου θα δέχονται στο ειδικό περίπτερο τις προσφορές σας σε γάλα εβαπορέ, τρόφιμα και φάρμακα μακράς λήξης! #MilkyTree2018

Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε το έργο των Γιατρών του Κόσμου και να κάνετε τη δωρεά σας στο https://www.milkytree2018.com/!

Generali

Οι εργαζόμενοι της Generali κάνουν τη διαλογή των ειδών στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στα Προπύλαια


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι Γιατροί του Κόσμου και η Generali ενώνουν τις δυνάμεις τους! https://www.insurancedaily.gr/giatri-tou-kosmou-ke-generali-enonoun-tis-dynamis-tous/