Ασφαλιστικές Ειδήσεις

“Group Mέριμνα” και “Brokerone” ενώνουν τις δυνάμεις τους


Σε κινήσεις που αποβλέπουν στην διεύρυνση των εργασιών της και την επέκτασή της στην αγορά προχωρά η Group Μέριμνα (θυγατρική της Groupama) στο πλάισιο της συνεχούς στρατηγικής της για ανάπτυξη.

Tο πρώτο βήμα έγινε στις αρχές του Νοεμβρίου, με την ένταξη των καταξιωμένων συνεργατών της ”Brokerone” στο αποκλειστικό δίκτυο της “Group Μέριμνα”, ενισχύοντας τη δυναμική του και συμμετέχοντας στη κοινή πορεία ανάπτυξης με αμοιβαία οφέλη. Χαιρετίζοντας την συμπόρευση των δύο εταιρειών ο γενικός διευθυντής της “Group Mέριμνα” κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης καλωσορίζει τους νέους συνεργάτες, τονίζει την ομοιομορφία σε αρχές και ποιοτικά χαρακτηριστικά και εκφράζει την βεβαιότητά του για την αποδοτικότητα της συνεργασίας.

Ο κ. Μαρίνος Αγγελόπουλος (Brokerone), ο οποίος έχει συγκροτήσει και διευθύνει ομάδες ασφαλιστικών συμβούλων που έχουν αποσπάσει σημαντικές ποιοτικές και ποσοτικές διακρίσεις, αναφερόμενος στην σύμπραξη των Εταιρειών θεωρεί ότι σηματοδοτεί την αρχή μιας αποδοτικής διαδρομής, εστιασμένης στις ανάγκες της εποχής, με έμφαση στην παραγωγικότητα και την εξυπηρέτηση συνεργατών και πελατών.

Επισημαίνεται ότι οι συνεργάτες της “Brokerone”, για λειτουργικούς λόγους θα συνεχίσουν να στεγάζονται στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Πάτρα μέχρι το τέλος του έτους, οπότε και θα μεταφερθούν στα αντίστοιχα γραφεία της “Group Μέριμνα”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
“Group Mέριμνα” και “Brokerone” ενώνουν τις δυνάμεις τους! https://www.insurancedaily.gr/group-merimna-ke-brokerone-enonoun-tis-dynamis-tous/