Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Groupama Ασφαλιστική για τον Πιερ Μοσκοβισί

Η Groupama Ασφαλιστική ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί

Christophe Chantepy,Pierre Moscovici

Υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και με τη στήριξη της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε το δείπνο προς τιμήν του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων Πιερ Μοσκοβισί, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μοσκοβίσι στην Αθήνα, η Groupama Ασφαλιστική συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση, τιμώντας τον Γάλλο πολιτικό ο οποίος, στο πλαίσιο των θεσμικών του ρόλων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, συνεισέφερε θετικά στην αποκλιμάκωση της ελληνικής κρίσης και στη διαδικασία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Η δράση αυτή, εκ μέρους της εταιρείας, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης στήριξης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, με στόχο την ανάδειξη της διαχρονικής παρουσίας γαλλικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και των παραδοσιακά ισχυρών δεσμών που ενώνουν τις δύο χώρες.

Laurent Thuillier

Laurent Thuillier, Αν. Γεν Διευθυντής Groupama και Πρόεδρος Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου

Στο δείπνο της Τετάρτης, την Groupama Ασφαλιστική εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Laurent Thuillier, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Με το κύρος ενός γαλλικού πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να στηρίζει την αποστολή και το έργο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και να συμμετέχει, ως ενεργό μέλος του, σε πρωτοβουλίες που άπτονται του ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος και ενισχύουν περαιτέρω τις σχέσεις των δύο χωρών, Ελλάδας και Γαλλίας.

Pierre Moscovici, , Christophe Chantepy, Laurent Thuillier

Pierre Moscovici, , Christophe Chantepy και Laurent Thuillier


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Groupama Ασφαλιστική για τον Πιερ Μοσκοβισί! https://www.insurancedaily.gr/groupama-asfalistiki-gia-ton-pier-moskovisi/