Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Groupama φορτίζει & σας ασφαλίζει το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο


Στο πλαίσιο της παγκόσμιας μέρας περιβάλλοντος η Groupama Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την BMW Hellas έδωσε την ευκαιρία σε συνεργάτες, περαστικούς και δημοσιογράφους να νιώσουν την οδηγική εμπειρία ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

του Νίκου Μωράκη

Στόχος της Εταιρείας να ενημερώσει τον κόσμο για τη νέα της εγκατάσταση δωρεάν παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε ηλεκτροκίνητα οχήματα, που βρίσκεται στα κεντρικά της γραφεία επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπως επίσης και για τη στρατηγική της απόφαση να ασφαλίσει τους σταθμούς παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που θα δημιουργηθούν στη χώρα στο προσεχές μέλλον.

Ως η μόνη Ασφαλιστική εταιρεία με εγκατεστημένο σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας διαθέσιμο δωρεάν προς το κοινό, η Groupama Ασφαλιστική αποσκοπεί να πρωταγωνιστήσει στην αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων ετοιμάζοντας και το ανάλογο ασφαλιστικό προϊόν το οποίο θα είναι έτοιμο στους επόμενους μήνες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Groupama φορτίζει & σας ασφαλίζει το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο! https://www.insurancedaily.gr/groupama-fortizi-sas-asfalizi-ilektriko-sas-aftokinito/