Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Groupama: Νέο προϊόν στην Υγεία & περαιτέρω απλούστευση διαδικασιών


groupama-asfalistikiΝέο προϊόν στη δευτεροβάθμια περίθαλψη ανακοίνωσε Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστική, Χρήστος Κάτσιος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης που διοργάνωσε η Εταιρεία για τους συνεργάτες της από το ελεύθερο δίκτυο.

Ο κ. Κάτσιος, αναφερόμενος στην πρόσφατη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Εταιρείας, επιβράβευσε τους συνεργάτες του από το ελεύθερο δίκτυο για τα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξήρε την προσπάθειά τους για δυναμική επιστροφή στην παραγωγή της Εταιρείας την οποία χαρακτήρισε “εντυπωσιακή & δυναμική”.

Μια προσπάθεια που αύξησε το μερίδιο αγοράς της Εταιρείας στον κλάδο του αυτοκινήτου κατά 5% αυξάνοντας παράλληλα τον ασφαλισμένο στόλο της κατά 2%.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής προανήγγειλε επίσης ότι σκοπεύει να απλουστεύσει ακόμα περισσότερο έντυπα, συμβόλαια και τον τρόπο επικοινωνίας της Εταιρείας με τους συνεργάτες της καθώς και να εξελίξει ακόμα περισσότερο τα ψηφιακά της εργαλεία. Μια διαδικασία που έχει αναδείξει την Εταιρεία για τις αποφάσεις της στο παρελθόν καθώς η πλατφόρμα Chettah είχε αναγνωριστεί από διαμεσολαβούντες και γνώστες του χώρου ως πρωτοποριακή και εύκολη στη χρήση.

Τέλος, ο κ. Κάτσιος τόνισε την ανάγκη τόσο της Εταιρείας όσο και των συνεργατών της να υιοθετήσουν τις νέες ψηφιακές τάσεις στην αγορά προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα ενώ ανακοίνωσε την υπηρεσία 360 μοιρών που θα έχουν από Σεπτέμβρη οι συνεργάτες της Groupama όσον αφορά την πρόσβασή τους χαρτοφυλάκιο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 250 συνεργάτες της Εταιρείας από όλη την Ελλάδα ενώ παρευρέθηκαν και στελέχη εντός και εκτός της αγοράς, όπως ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος. 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Groupama: Νέο προϊόν στην Υγεία & περαιτέρω απλούστευση διαδικασιών! https://www.insurancedaily.gr/groupama-neo-proion-stin-ygeia-kai-peraitero-aplousteusi-diadikasion/