ΕΚΕ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει το τραπέζι σε 3.000 οικογένειες

ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ ΒασιλόπουλοςΗ ΑΒ Βασιλόπουλος, επεκτείνει την ενέργεια προσφοράς εορταστικού γεύματος σε 3.000 οικογένειες με παιδιά –  που υλοποιεί για πέντε συνεχόμενα χρόνια τα Χριστούγεννα – και το Πάσχα. Σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε» και τη συμβολή  των πελατών της, θα κάνει για ακόμα μία φορά πραγματικότητα την ευχή χιλιάδων παιδιών με στόχο να προσφέρει σε ακόμα περισσότερες οικογένειες ένα «ΑΒητικό» καλάθι με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το γιορτινό τους τραπέζι!

Συγκεκριμένα, από τις 7 έως τις 29 Απριλίου με κάθε αγορά προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας ΑΒ, συμβάλλετε στη δημιουργία καλαθιών με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το Πασχαλινό γεύμα 3.000 οικογενειών με παιδιά!

Η Πασχαλινή ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτελεί μέρος του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «52 Εβδομάδες, 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», που κάθε χρόνο εστιάζει σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Η Εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της στη στήριξη χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει το τραπέζι σε 3.000 οικογένειες! https://www.insurancedaily.gr/i-av-vasilopoulos-kani-to-trapezi-se-3-000-ikogenies/