Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Brokers Union ατενίζει με σιγουριά το μέλλον

Βελλιάδης

Με σύνθημα “Ατενίζουμε Μπροστά με Σιγουριά” και μια στρατηγική που βασίζεται σε γερές βάσεις τόσο στο ευρύ δίκτυο συνεργατών που διαθέτει η Εταιρεία, αλλά και στα έμπειρα στελέχη που την πλαισιώνουν, η Brokers Union γιόρτασε την πρώτη της παραγωγική χρονιά – έπειτα από τη συνένωσή της με την ICI Μεσιτική – επιβραβεύοντας τους κορυφαίους συνεργάτες της σε μια λαμπρή εκδήλωση.

Με τη δύναμη και την εμπειρία του Προέδρου της, κ. Βελλιάδη, η Brokers Union ή BU όπως συνηθίζουν να τη λένε, κατόρθωσε για το 2016 να συγκεντρώσει εισπραγμένη παραγωγή ύψους 18.270.017 εκατ. ευρώ ενισχύοντας παράλληλα τα κεφάλαιά της με το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Συμμέτοχοι σε αυτή της την επιτυχία και οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές – δίκτυο συνεργατών της Εταιρείας – οι οποίοι υπολογίζονται στους 262 αποκλειστικούς συνεργάτες και 795 περίπου ανεξάρτητους – αλλά και οι 45 έμπειροι διοικητικοί υπάλληλοι της Εταιρείας.

Ο κ. Βελλιάδης, Πρόεδρος της Εταιρείας δήλωσε κατά την ομιλία του: “H BU έχει ήδη κατατεθειμένα κεφάλαια 1.000.000 ευρώ με προβλέψεις να τα μεγαλώσει σύντομα ακόμα περισσότερο. Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν για να καλύψουν τη δική μας παραγωγή. Υπολογίζουμε ότι η Εταιρεία δεν θα χρειαζόταν περισσότερα από 200 με 300 χιλιάδες ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες της. Το υπόλοιπο ποσό έχουμε σκοπό να το επενδύσουμε για την υποστήριξη των συνεργατών μας που θα χρειαστούν βοήθεια και πιθανόν για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που θα αποφασίσουν να ενταχθούν στην οικογένειά μας. Εμείς οι άνθρωποι της BU προσβλέπουμε όχι μόνο στην αύξηση παραγωγής αλλά κυρίως στην ποιότητα και σύνθεση του χαρτοφυλακίου μας και στα άριστα αποτελέσματά μας στις ασφαλιστικές εταιρείες που τοποθετούμε τις παραγωγές μας. Μας ενδιαφέρει οι συνεργασίες μας να είναι αποδοτικές για όλους μας αλλά και μακροχρόνιες”.

Ζιώγας

Ζιώγας

Ο κ. Ζιώγας. Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union

Με τη φιλοδοξία η BU να γίνει ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών της χώρας, η Εταιρεία φιλοδοξεί να συνεχίσει τις στρατηγικές της συμμαχίες τόσο με Ασφαλιστικές εταιρείες όσο και με Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, επενδύοντας στην ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση αλλά και στην ταυτότητά της.

Η Εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερους από 68.000 ικανοποιημένους πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που εκτείνονται από τους κλάδους αυτοκινήτου και περιουσίας μέχρι Ζωής & Υγείας.

Ο κ. Ζιώγας, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αποστολή μας είναι να συμβάλουμε με την εμπειρία, την εξειδίκευση και την ποιότητα των υπηρεσιών μας στην ασφάλεια και το ευ ζην των πελατών μας, των συνεργατών μας, καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού μας, ικανοποιώντας τις ασφαλιστικές ανάγκες του κάθε πελάτη και εξασφαλίζοντας το αύριο. Παρέχουμε εκπαίδευση και εξειδίκευση στον κάθε συνεργάτη μας, εξασφαλίζοντάς του τα κατάλληλα εφόδια και δίνοντάς του πλεονέκτημα σε συνθήκες ανταγωνισμού. Οι γνώσεις, οι αρχές και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού τοποθετούνται καθημερινά προς εξυπηρέτηση του συνεργάτη και του πελάτη μας”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος Interasco, Νίκος Δελένδας, Διευθυντής Πωλήσεων Eurolife ERB, Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO, Άγγελος Μπεφόν, Διευθυντής Πωλήσεων Generali, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Διεθ. Πωλήσεων Πρακτόρων ΑΤΕ, Λένα Μπονιώτη, Διευθύντρια Ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων Μινέττα, Μάριος Μήτρος, Εμπορικός Διευθυντής Prime & Μιχάλης Τουντασάκης, Senior Business Developer AIG.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Brokers Union ατενίζει με σιγουριά το μέλλον! https://www.insurancedaily.gr/i-brokers-union-atenizi-me-sigouria-to-mellon/