Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Μ. Γκολφινοπούλου στην HDI Global SE


Με γνώμονα τους πελάτες και συνεργάτες μας, ενισχύοντας το στελεχιακό της δυναμικό, η Διοίκηση του ελληνικού υποκαταστήματος της HDI Global SE εντάσσει στην διοικητική της ομάδα την κ. Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου.

Έχοντας θητεύσει επιμελώς, για πάνω από 25 χρόνια, σε υπεύθυνες διοικητικές και τεχνικές θέσεις στην αγορά μας, η κ. Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον τομέα των επιχειρηματικών ασφαλίσεων, στον οποίο αποκλειστικά δραστηριοποιείται η HDI Global SE, Hellas στις αγορές της Ελλάδος, των Βαλκανίων και των χωρών της ΝΑ Μεσογείου.

Η κ. Γκολφινοπούλου από την 1η Οκτωβρίου 2019, ως μέλος της ομάδας του senior management της εταιρίας θα έχει στρατηγική, επιτελική και εποπτική αρμοδιότητα αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τις περιφερειακές αγορές της εταιρίας, ως Head, midMarket & CorporateClientSegment. Παράλληλα, σε λειτουργικό επίπεδο, θα αναλάβει την ευθύνη ανάληψης και διαχείρισης εργασιών ως UnderwritingManager (Lead Underwriter) για τους κλάδους Liability, Financial & ProfessionalSpecialtyLines & CyberInsurance.

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος και Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού υποκαταστήματος κ. Νότης Βαγιακάκος σχολίασε:

«Είμαι ευτυχής που η Μαργαρίτα, έμπειρο και γνωστό διευθυντικό στέλεχος της αγοράς μας, καταξιωμένη για τον επαγγελματισμό, το ήθος της και με αποδεδειγμένη αριστεία, εντάσσεται στο στελεχιακό και τεχνικό δυναμικό μας, μετά και την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση της κ. Ελ. Παπασπυροπούλου η οποία αποφάσισε να επιδιώξει νέες επαγγελματικές προκλήσεις στην αγορά.

Η εταιρία μας και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ελληνικού υποκαταστήματος, ευχαριστώντας εκ βαθέων την Ελίνα για την πολύχρονη συνεισφορά της, υποδέχεται με χαρά και πολλές προσδοκίες στις τάξεις της την Μαργαρίτα.

Παράλληλα, ανανεώνουμε την υπόσχεση προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε με τον ίδιο, αμείωτο ζήλο, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ανταποκρινόμενοι στις ασφαλιστικές τους ανάγκες με την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό της HDI Global SE, Hellas».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Μ. Γκολφινοπούλου στην HDI Global SE! https://www.insurancedaily.gr/i-m-gkolfinopoyloy-stin-hdi-global-se/