Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Μ. Πολιτοπούλου νέα CEO της NN Hellas

nn hellas logo

nn hellas logoΗ Μαριάννα Πολιτοπούλου θα αναλάβει καθήκοντα Chief Executive Officer της NN Hellas από την 1η Μαΐου 2016, ενώ η τοποθέτησή της αυτή τελεί υπό την έγκριση της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Δ.Ε.Ι.Α.) της Τράπεζας της Ελλάδος. Πρόκειται να διαδεχθεί τον Luis Miguel Gomez, ο οποίος θα αναλάβει νέο ρόλο στον Όμιλο ΝΝ. Λεπτομέρειες για τα νέα του καθήκοντα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η κ. Πολιτοπούλου μεταβαίνει στην NN Hellas, προερχόμενη από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπου διετέλεσε General Manager Group Retail Collections. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας ανέλαβε ανώτατες διευθυντικές θέσεις, όπως, μεταξύ άλλων, στην EFG Eurobank ως CEO Group Retail Collections από το 2005 έως το 2010, στην Credit Agricole Indosuez Luxembourg καθώς και στην Inchape Hellas Group. Η γνώση της από τον οικονομικό κλάδο καθώς και από την αγορά της Λιανικής Τραπεζικής θα συμβάλλουν στην επιτυχημένη υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής της ΝΝ, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση της Εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Ο Luis Miguel Gomez ηγήθηκε με επιτυχία της ΝΝ Hellas ως Chief Executive Officer από το 2012. Οι ηγετικές του ικανότητες βοήθησαν την ΝΝ Ηellas να πορευθεί με επιτυχία την περίοδο της κρίσης και να αυξήσει τις δραστηριότητές της κατακτώντας τη 2η θέση σε μερίδιο αγοράς στον ασφαλιστικό κλάδο Ζωής και Υγείας στην Ελλάδα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Μ. Πολιτοπούλου νέα CEO της NN Hellas! https://www.insurancedaily.gr/i-m-politopoulou-nea-ceo-tis-nn-hellas/