Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΝΝ Ηellas στήριξε το 3ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

NN Hellas

H NN Hellas στήριξε το 3ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» με θέμα «Η Ασφαλιστική Αγορά “συνταγογραφεί” λύσεις για την υγεία», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Royal Olympic την Tρίτη 11 Ιουνίου.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση σύγχρονων λύσεων σε θέματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η προοπτική στρατηγικών συνεργιών ανάμεσα στους κλάδους παροχής των υπηρεσιών αυτών, με απώτερο σκοπό την επίτευξη υπεραξίας για το κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Κουγιουμουτζής Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών της ΝΝ Ηellas, συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Μια win-win σχέση συνεργασίας κρατικών νοσοκομείων-ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών». Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τα πεδία κοινής δράσης των ασφαλιστικών εταιρειών με τα κρατικά νοσοκομεία και αναφέρθηκαν στα οφέλη που προκύπτουν από αυτή.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΝΝ Ηellas στήριξε το 3ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής! https://www.insurancedaily.gr/i-nn-iellas-stirixe-to-3o-asfalistiko-synedr/