Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιντερσαλόνικα: 35 χρόνια δίπλα στους ασφαλισμένους της στο νομό Σερρών


Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας στην Ασφαλιστική Αγορά του Νομού Σερρών – στο πλαίσιο της στήλης “Ασφαλιστικό Οδοιπορικό” – επισκεφτήκαμε την Ελένα Γαργαβάνη, υπεύθυνη για το υποκατάστημα της Ιντερσαλόνικα στην πόλη Σερρών και μιλήσαμε μαζί της για τη δραστηριότητά της στην τοπική αγορά όπως επίσης και για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον νομό στον οποίο δραστηριοποιείται.

Συνέντευξη Έλενα Γαργαβάνη – Υπεύθυνη υποκαταστήματος Ιντερσαλόνικα 

Από πότε διατηρεί γραφείο η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στο Νομό & πόσους συνεργάτες εξυπηρετεί;

Η παρουσία της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στο Νομό Σερρών, ξεπερνά τα 35 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία 15, διατηρεί ιδιόκτητο υποκατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης των Σερρών, έχοντας συνεργασία με περισσότερους από 40 συνεργάτες. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι καλύπτουμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ασφαλιστικής αγοράς της περιοχής, με ορισμένους συνεργάτες να διατηρούν αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλό μας.

Στο Νομό Σερρών επίσης, έντονη είναι η παρουσία του υποκαταστήματος Σιδηροκάστρου, το οποίο λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι σε κομβικό σημείο, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο μέρος των πελατών της Βορείου Ελλάδος οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά μέσω των συνόρων.

Πόσα οχήματα οδικής βοήθειας έχετε στο Νομό; 

Στο νομό Σερρών αυτή την στιγμή εξυπηρετούν 4 οχήματά οδικής βοήθειας τους ασφαλιζομένους του Ομίλου, με εξειδικευμένους μηχανοτεχνίτες, με συνέπεια και υπευθυνότητα και πάντα υπό την καθοδήγηση του συντονιστικού κέντρου της έδρας. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια, ο στόλος μας εξυπηρετεί και ασφαλισμένους άλλων εταιρειών κάνοντας ακόμα πιο ισχυρή την παρουσία της Εταιρείας στο χώρο. Η Εταιρεία διαθέτει στο Νομό τα ορίζοντα από το νόμο, ειδικά οχήματα Οδικής Βοήθειας, ενώ όποτε χρειασθεί γίνεται και ενίσχυσή τους από τα κεντρικά.

Δράττοντας της ευκαιρίας, θα ήταν παράλειψη μου να μην σας αναφέρω και την πολύτιμη βοήθεια την οποία προσφέρει το ιδιόκτητο ασθενοφόρο του Ομίλου το οποίο έχει την Έδρα του στις Σέρρες και εξυπηρετεί περιστατικά σε όλο τον Νομό και το οποίο είναι στελεχωμένο από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Συνεχώς κάνουμε πράξη, το σύνθημα της εταιρίας μας, “ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ”. 

Η Έλενα Γαργαβάνη, υπεύθυνη υποκαταστήματος Ιντερσαλόνικα στην πόλη των Σερρών

Ο κόσμος γνωρίζει την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σαν εταιρεία; Έχετε υψηλή διατηρησιμότητα στα συμβόλαιά σας;

Το υποκατάστημα, καθοδηγούμενο φυσικά από την πολυετή εμπειρία της Εταιρίας έχει πείσει πλέον και τους πιο δύσπιστους για την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα του. Με την καθημερινή εξυπηρέτηση και την αντιμετώπιση του κάθε ασφαλισμένου ξεχωριστά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει και την ποιότητα αυτών. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν πλέον στο Νομό άνθρωποι οι οποίοι δεν γνωρίζουν την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το έμπειρο υπαλληλικό προσωπικό καθώς και οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας, συναρτήσει με τα υψηλής ποιότητας και ευρείας γκάμας προϊόντα του Ομίλου, συνιστούν την επιτυχημένη πορεία του δείκτη διατηρησιμότητας του Νομού ο οποίος είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ενδεικτικά υπάρχουν συνεργάτες που η διατηρησιμότητα ξεπερνά το 90% ενώ ο μέσος όρος είναι πάνω από το 80%.

Διαβάστε επίσης: Σέρρες: Δυσανάλογα έχει μοιραστεί η δραστηριότητα των διαμεσολάβητών 

Τα εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων – online direct & bancassurance – έχουν διεισδύσει στην αγορά σας;

Στις μέρες μας παρατηρείται έντονος ανταγωνισμός από τα εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων που αναφέρετε. Το μειωμένο τιμολόγιο που προσφέρουν καθιστά την ασφάλιση δελεαστικότερη. Πρώτα από όλα οι direct πωλήσεις, οι οποίες είναι μέρος της καθημερινότητας μας έχουν πάρει ένα μέρος της αγοράς, συνήθως από ανθρώπους νεώτερης ηλικίας οι οποίοι μπορούν και χειρίζονται ευκολότερα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρόλα αυτά ο περισσότερος κόσμος επιζητά την προσωπική επαφή με τον διαμεσολαβητή. Ειδικότερα, στην επαρχία τα στατιστικά μας, δείχνουν ότι ο κόσμος επιλέγει τις καθημερινές διαπροσωπικές σχέσεις.

Επίσης, παρατηρείται ότι ένα μέρος του κόσμου στρέφεται προς το bancassurance. Οι τράπεζες διαθέτουν έτοιμο πελατολόγιο το οποίο και προσεγγίζουν. Τα ειδικά τιμολόγια τα οποία εφαρμόζουν για τους πελάτες τους σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται, καθιστά την διαδικασία λήψης της ασφάλισης πολύ πιο εύκολη.

Τέλος, οι Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) έχουν μπει αρκετά δυναμικά εδώ και χρόνια στον χώρο των ασφαλίσεων έχοντας την δυνατότητα να ρίξουν τα τιμολόγια τους και να κάνουν δελεαστικότερη την ασφάλιση. Αυτό που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα είναι ότι και οι “παραδοσιακές ασφαλιστικές” εταιρείες, με πρώτες τις πολυεθνικές, έχουν πλέον μπει επιθετικά στον κλάδο αυτοκινήτου. Η ασφαλιστική αγορά των Σερρών καθώς και άλλες αγορές της Ελλάδας, πλήττεται κι αυτή από εταιρείες με πολύ χαμηλή τιμολογιακή πολιτική.

Όμως, θεωρώ πώς όλοι μπορούμε να συνυπάρχουμε στο χώρο κατέχοντας ο καθένας το δικό του μερίδιο αγοράς, πάντα σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παλιά είχε από τα χαμηλότερα τιμολόγια στον κλάδο αυτοκινήτου κυρίως λόγω της καθετοποίησης που έχει στην αποζημίωση της ζημιάς. Σήμερα πού κινείται ο ανταγωνισμός; 

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ φέτος κλείνει τα 40 χρόνια λειτουργίας της. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της έως σήμερα το τιμολόγιο της ήταν ανταγωνιστικό και σε καμία περίπτωση δεν ελαττώθηκαν οι παροχές προς τον πελάτη.

Σήμερα ο ανταγωνισμός επιλέγει να μειώσει τις καλύψεις των συμβολαίων και να αφήσει  μόνο όσα είναι προαπαιτούμενα από τον Νόμο έτσι ώστε να μειώσει τα ασφάλιστρα. Ο Όμιλος έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον πελάτη επιλέγει να προσφέρει καλύψεις οι οποίες είναι πραγματικά χρήσιμες και ευεργετικές, όπως για παράδειγμα η κάλυψη του πυρός οικοσκευής στο βασικό πακέτο του αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη κάλυψη έχει αποζημιώσει πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στον Νομό μας οπότε μπορώ να μιλήσω για την σημαντικότητα της από προσωπική εμπειρία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ιντερσαλόνικα: 35 χρόνια δίπλα στους ασφαλισμένους της στο νομό Σερρών! https://www.insurancedaily.gr/intersalonika-35-chronia-dipla-stous-asfalismenous-tis-sto-nomo-serron/