Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ν. Βαγιακάκος: Στο τέλος του χρόνου η κατάθεση σχεδίου για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικίας

Ν. Βαγιακάκος

Μέχρι τα τέλη του χρόνου θα κατατεθεί η πρόταση της ΕΑΕΕ στην πολιτεία για την υποχρεωτικότητα στην ασφάλιση της κατοικίας και oi παράμετροι βάσει των οποίων θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα με τον κ. Νότη Βαγιακάκο, Managing Director της HDI Global SE , που μίλησε σε πάνελ του συνεδρίου της Ναυτεμπορικής για την ασφαλιστική αγορά, σε αυτήν τη φάση «η Επιτροπή Περιουσίας μελετά τα στοιχεία που έχουν διαθέσει οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω ασφαλίσεις αλλά και η μοντελοποίηση στο συγκεκριμένο κλάδο. Θα πρέπει τώρα να καταγραφούν τα δεδομένα και να γίνει αξιολόγηση των ενδεχόμενων προσεγγίσεων.

Στην ουσία ανεξάρτητα με το μέσω ποιου φορέα και με ποια μορφή θα εφαρμοστεί το συγκεκριμένο εγχείρημα στην ουσία το ζήτημα έγκειται στο πώς θα συνεργαστεί το κράτος με τους ιδιώτες για να χρηματοδοτήσουν το πιο ακραίο σενάριο αξιοποιώντας κεφάλαια της διεθνούς αγοράς. Θα πρέπει να έχουμε προ-χρηματοδοτημένο το κακό σενάριο».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ν. Βαγιακάκος: Στο τέλος του χρόνου η κατάθεση σχεδίου για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικίας! https://www.insurancedaily.gr/n-vagiakakos-sto-telos-tou-chronou-katathesi-schediou-gia-tin-ypochreotiki-asfalisi-katikias/