Ασφαλιστικές Ειδήσεις

NN Hellas: Ετήσιο Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων 2015

Σοφία Ρατσιάτου

Σοφία Ρατσιάτου

Η Σοφία Ρατσιάτου, Chief Sales Officer NN Hellas.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ετήσιο Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων της NN Hellas, όπου βραβεύτηκαν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι που ξεχώρισαν για την απόδοσή τους την περασμένη χρονιά. Σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό, τα στελέχη των πωλήσεων που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους, καταχειροκροτήθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Το φετινό Συνέδριο ήταν ιδιαιτέρως ξεχωριστό, αφού πρώτο το Δίκτυο Πωλήσεων καλωσόρισε τη νέα επωνυμία NN Hellas, που ήρθε να διαδεχθεί την ονομασία INGΕλλάδος. Μία νέα εποχή ξεκινάει για την εταιρία ως NN Hellas, με ίδιο όραμα, αλλά με νέα, σύγχρονη διάθεση και «καθαρή γραφή». Το όραμά μας στην NN Hellas παραμένει ξεκάθαρο: να προσφέρουμε στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με γνώμονα πάντα τις επιχειρηματικές αλλά ανθρώπινες αξίες μας: να νοιαζόμαστε, να είμαστε ξεκάθαροι, να δεσμευόμαστε. Αξίες στις οποίες βασίζονται 35 χρόνια τώρα οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της NN Hellas και χάρη στις οποίες πετυχαίνουν να χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους και να διακρίνονται.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος NN Hellas Luis Miguel Gomez έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στα στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων για τις επιτυχίες τους, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Αποτελείτε μία ομάδα, η οποία όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους της αλλά έγινε το επίκεντρο της συζήτησης στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου στην Ολλανδία ως η ομάδα που πέτυχε το  Grexcellent».

Σοφία Ρατσιάτου& Luis Miguel Gomez

Η Σοφία Ρατσιάτου, Chief Sales Officer NN Hellas και ο Luis Miguel Gomez, CEO NN Hellas.

Η φράση «You matter» υπογράφει τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια της NN Hellas, όπου η Εταιρεία τονίζει πως «ό,τι έχει σημασία για εσένα, έχει σημασία και για εμάς». Για τη NN Hellas, το Δίκτυο Πωλήσεων έχει ιδιαίτερη σημασία και η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Σοφία Ρατσιάτου, απευθυνόμενη στους ανθρώπους του Δικτύου, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία της: «Πιστεύουμε σε εσάς και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα οδηγηθούμε στην επιτυχία.Πιστεύουμε και επενδύουμε ο ένας στον άλλο, εσείς εκεί έξω και εμείς στα κεντρικά. Υποχρέωση και δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε σε γνώση και πληροφόρηση την καθημερινότητά σας, για να χειρίζεστε κάθε τι που προκύπτει με ευκολία. Έχετε δίπλα σας όλα τα στελέχη από τα κεντρικά μας γραφεία, συμμάχους στον καθημερινό σας αγώνα».

Το μέλλον, βρίσκεται στους ίδιους τους ανθρώπους που οδηγούν την εταιρεία, που βρίσκονται δίπλα στον πελάτη, που φροντίζουν για να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με την εταιρεία. Η Γενική Διευθύντρια των Πωλήσεων απευθυνόμενη στους συμμετέχοντες, είπε: «Θα πάμε μπροστά μαζί! Εσείς θα οδηγείτε και εμείς θα είμαστε εκεί, να στηρίζουμε την κάθε σας μέρα. Και επειδή θέλω να θυμάστε, κάθε στιγμή, ότι το μέλλον είστε εσείς, θέλω να είστε και εκείνοι που θα το φέρετε!».

Ως μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη της σημαντικότητας που δίνει η εταιρία στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των πωλήσεων, στο Συνέδριο παρουσιάστηκε σε πρώτη προβολή η διαφημιστική καμπάνια που επικοινωνεί τη νέα επωνυμία NN Hellas στην ελληνική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
NN Hellas: Ετήσιο Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων 2015! https://www.insurancedaily.gr/nn-hellas-%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%87%cf%8e%ce%bd-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-2015/