Θραύση Κρυστάλλων

Το νου σου γιατί… δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει!

#ΔΕΝΞΕΡΕΙΣΑΠΟΠΟΥΘΑΣΟΥΡΘΕΙ #ΗΑΠΕΙΛΗ


H Glassdrive® γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα με ένα διαγωνισμό που παρουσιάζει, με μια δόση υπερβολής, καταστάσεις με τις οποίες θα ταυτιστούν όλοι.

Οι φίλοι της Glassdrive® μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.glassdrive-anragiseitoparbriz.gr και αφού δουν ένα χιουμοριστικό βίντεο με διάφορες «απειλές» που έχουν σαν στόχο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απαντούν σε τρεις απλές ερωτήσεις και βρίσκουν ποια ήταν η απειλή. Έτσι μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν κάποιο από τα μοναδικά δώρα τεχνολογίας: 3 iPhone 8, 4 Tablets iPad, 3 Laptop HP 15’’ Core i5.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ… Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Για την έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό ισχύουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις που αναφέρονται αναλυτικά στην ειδική ιστοσελίδα της ενέργειας. Η συνολική διάρκεια του διαγωνισμού, είναι 30 ημέρες, από την Τρίτη 19 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου, ενώ η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιουλίου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το νου σου γιατί... δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει!! https://www.insurancedaily.gr/nou-sou-giati-den-xeris-apo-pou-tha-sou-erthi/