ΕΚΕ

NP Ασφαλιστική: Ημέρα Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τον ΣΥΑΕ & το ΝIΜΙΤΣ


Η NP Ασφαλιστική στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Σ.Υ.Α.Ε.), διοργανώνει για δεύτερη φορά μέσα στο 2019 με τη βοήθεια του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου «ΝIΜΙΤΣ», ημέρα αιμοδοσίας στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 81-83, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10:00 – 15:00.

Μετά την πολύ επιτυχημένη ημέρα αιμοδοσίας που διοργανώθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 με τη συμμετοχή άνω των 30 ατόμων στη διαδικασία της αιμοδοσίας, ευελπιστούμε σε ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα και συμμετοχή. Όπως γνωρίζετε, η οργάνωση της αιμοδοσίας στην Ελλάδα βασίζεται στο θεσμό της εθελοντικής , μη αμειβόμενης προσφοράς αίματος.

Η ημέρα αιμοδοσίας της NP, απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να συμβάλλει ενεργά από το προσωπικό της Εταιρίας και τους συγγενείς του, στους Συνεργάτες μας, ή και σε οποιονδήποτε τρίτο το επιθυμεί, προκειμένου να συμβάλλουμε από μεριάς μας ώστε να σωθεί κάποιος συμπολίτης μας που το έχει ανάγκη Ας καθιερώσουμε λοιπόν το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας της οικογένειας της «NP Ασφαλιστική» συμμετέχοντας όλοι όσο το επιθυμούμε στην προσεχή αιμοδοσία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 16 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
NP Ασφαλιστική: Ημέρα Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τον ΣΥΑΕ & το ΝIΜΙΤΣ! https://www.insurancedaily.gr/np-asfalistiki-imera-aimodosias-se-syn/