Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο κόσμος στην Καβάλα είναι πλέον περισσότερο ενημερωμένος αλλά και ανήσυχος


Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας για την Ασφαλιστική Αγορά στο νομό Καβάλας – στο πλαίσιο της στήλης “Ασφαλιστικό Οδοιπορικό” – συνεχίζουμε με τις συνεντεύξεις Ασφαλιστών που δραστηριοποιούνται στο Νομό.

ρεπορτάζ του Νίκου Μωράκη 

“Ο Χρήστος Παλτζόγλου είναι Ασφαλιστικός Επενδυτικός Σύμβουλος της MetLife τα τελευταία 4 χρόνια και ανήκει στη διεύθυνση του Γεώργιου Νικολαίδη, Unit Manager Δράμας, το οποίο κατάστημα υποστηρίζετε από τον Ελευθέριο Τσαμπάζη DSF Executive”. Ως σχετικά νέος Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ζωής του ζητήσαμε να μας απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικές με τη δουλειά του.

Συνέντευξη Χρήστος Παλτζόγλου 

Ο κόσμος στην Καβάλα μπορεί να ξεχωρίσει έναν Ζωικό Ασφαλιστής της MetLife από τον ανταγωνισμό; Αν ναι, τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε;

Ο κόσμος όχι μόνο της Καβάλας, αλλά και όλης της Βορείου Ελλάδος όπου κυρίως δραστηριοποιούμαι, είναι πλέον πολύ πιο ενημερωμένος από ότι στο παρελθόν, αλλά και πιο ανήσυχος.  Στη σημερινή οικονομική συγκυρία , όπου Δημόσιοι Φορείς και Ασφαλιστικά Ταμεία δεν ανταποκρίνονται πια στις ανάγκες του,  και έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητά του τα θέματα Υγείας,  Ζωής,  Συνταξιοδότησης και φυσικά των αποταμιεύσεών του, αναζητά, διερευνά και συγκρίνει . Είναι σαφής η διαφορά ενός επαγγελματία Ασφαλιστικού Συμβούλου Ζωής της MetLife ,  εξαρχής από την προσέγγιση και αναλυτική εξέταση των αναγκών μιας οικογένειας  ή μιας επιχείρησης . Επίσης η τεχνογνωσία κι η εμπειρία 150 ετών, σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό λύσεων μαζί με τον πελάτη στις δικές του ανάγκες ξεχωριστά, και κυρίως η συμβουλευτική μας διάθεση είναι αυτά που μας διαχωρίζουν απ΄τον ανταγωνισμό.

Πώς βρίσκετε πελάτες; Πώς μεγαλώνετε το χαρτοφυλάκιό σας;

Ο ευχαριστημένος πελάτης  ( αυτός που έχει αποζημιωθεί σε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ανάγκη του , που βλέπει τα οφέλη, την ανταπόκριση και ικανοποίηση όλων των θεμάτων την Υγείας του , τον σχεδιασμό της συνταξιοδότησής του να παίρνει σάρκα και οστά ή οποιαδήποτε αποταμίευσή του το πόσο πιο ασφαλής και προστατευμένη είναι  από κάθε κίνδυνο της αγοράς),   είναι αυτός που επιθυμεί το ίδιο και για κάθε οικείο και αγαπημένο του πρόσωπο. Για κάθε γνωστό, συγγενή και φίλο που πραγματικά νοιάζεται. Αυτός που θα μας συστήσει,  θα ανοίγει και θα διευρύνει συνεχώς την αγορά και το χαρτοφυλάκιό μας.

Διαβάστε επίσης: Ο κλάδος Υγείας φρεσκάρει την Ασφαλιστική Αγορά στο νομό Καβάλας

Γιατί επιλέξατε το επάγγελμα του Ασφαλιστή; Πώς είναι να είσαι ασφαλιστής σε μια μικρή σχετικά κοινωνία;

Η Ασφαλιστική Βιομηχανία είναι ένας χώρος όπου το επάγγελμα μετατρέπεται αυτόματα σε λειτούργημα. Είναι σπουδαίο να βοηθάς τους συνανθρώπους που σ’ εμπιστεύονται, να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο εμπόδιο, κάθε αναπάντεχο γεγονός το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει τη ζωή τους ή να τους γυρίσει οικονομικά αρκετά χρόνια πίσω . Να αισθάνεσαι τόσο χρήσιμος για τον καθένα που χρειάζεται έναν σωστό σύμμαχο στην κάθε δύσκολη συγκυρία. Αυτόν που στις μικρότερες σχετικά κοινωνίες ξεχωρίζει στο είδος του. Τον Ειλικρινή, τον Ευθύ , τον Έμπιστο. Αυτόν που θα σου προσφέρει το  πραγματικό αίσθημα της Ασφάλειας και της ψυχικής ηρεμίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + nineteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο κόσμος στην Καβάλα είναι πλέον περισσότερο ενημερωμένος αλλά και ανήσυχος! https://www.insurancedaily.gr/o-kosmos-stin-kavala-ine-pleon-perissotero-enimeromenos-alla-ke-anisychos/