ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Οι Lloyd’s λανσάρουν καμπάνια για να καταπολεμήσουν την “Απαράδεκτη Συμπεριφορά”


Οι Lloyd’s του Λονδίνου λανσάρουν εκστρατεία για να ενθαρρύνουν περισσότερους ανθρώπους να μιλήσουν για περιπτώσεις “απαράδεκτης συμπεριφοράς”.

Η εκστρατεία αποτελεί μέρος ενός προγράμματος μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να «επιταχυνθεί η πορεία προς μια κουλτούρα ακεραιότητας, σεβασμού και κοινωνικής ένταξης».

Η κίνηση έρχεται μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο με περίπου 6.000 εργαζόμενους στην ασφαλιστική αγορά των Lloyd’s, βάσει της οποίας μόνο το 41% όσων έχουν υποστεί “απαράδεκτες συμπεριφορές” έχουν απευθυνθεί κάπου και ένας στους πέντε εργαζόμενους δηλώνουν ότι εντός των Lloyd’s πολλοί κάνουν τα στραβά μάτια σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Τον Μάρτιο, οι Lloyd’s έλαβαν μέτρα για την αντιμετώπιση ισχυρισμών περί σεξουαλικής παρενόχλησης, δημιουργώντας μια ανεξάρτητη ανοικτή τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας και καθορίζοντας έναν κώδικα συμπεριφοράς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι Lloyd's λανσάρουν καμπάνια για να καταπολεμήσουν την “Απαράδεκτη Συμπεριφορά”! https://www.insurancedaily.gr/oi-lloyds-lansaroyn-kampania-gia-na-katapol/