Εκδηλώσεις

ΠΣΣΑΣ & GAMA: “ACT – Move your team to the next level”

ΠΣΣΑΣ, GAMA

Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο στις 9 & 10/2/2018, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ με τίτλο “ACT – Move your team to the next level” με επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην Ασφαλιστική αγορά.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι:

  • η Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • ο Joe Jordan, Inspirational speaker and behavioral finance expert, is the author of the award-winning book “Living a Life of Significance” (Acanthus Publishing, 2013)
  • ο Athan Vorilas, CLU, CMFC, CLTC, President / Managing Partner of Lighthouse Financial Network, LLC
  • ο Gary Schwartz, CLU, ChFC, CRPC, Senior Vice President Advisor Growth & Development, North Star Resource Group.

Διαβάστε επίσης: Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες στο Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ και της GAMA

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Building a Future Facing Financial Practice”, από τον κ. Gary Schwartz.

ΠΣΣΑΣ, GAMA

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA International’s LAMP και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική αγορά λόγω των διακεκριμένων ομιλητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν.

Το Συνέδριο είναι το 6ο κατά σειρά το οποίο πραγματοποιείται με βασικούς ομιλητές από την GAMA International και το 4ο από την ίδρυση της GAMA Hellas.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών-χορηγών.

Για ενημέρωση του κόστους συμμετοχής αλλά και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κ. Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου) ή απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τελείται υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ε.Ε. και του Ε.Ε.Α. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών. PLATINUM SPONSORS είναι οι εταιρίες INTERAMERICAN, NN Hellas και ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης του συνεδρίου. GOLD SPONSORS είναι οι εταιρίες CNP CYPRIALIFE – ΖΩΗΣ, EUROLIFE ERB Ασφαλιστική, GENERALI Hellas, GROUPAMA Ασφαλιστική, METLIFE και PRIME Insurance. SILVER SPONSORS είναι οι εταιρίες, AIG, Eurolife LTD, INTERASCO, Universal Life και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ. PRINT SPONSOR η LIFE PLAN και με την συμμετοχή οι εταιρίες CROMAR, DAS Hellas και METROPOLITAN HOSPITAL.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΠΣΣΑΣ & GAMA: “ACT – Move your team to the next level”! https://www.insurancedaily.gr/pssas-gama-act-move-team-next-level/