ΕΚΕ

ΠΣΣΑΣ & GAMA Hellas στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

ΠΣΣΑΣ,GAMA Hellas,ΕΛΠΙΔΑ

Με μία σεμνή συμβολική κίνηση, αντιπροσωπεία του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas επισκέφθηκε στις 11/7/2019 την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», η οποία συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, υλοποιώντας την υπόσχεση να παραδώσει Δωρεά αξίας 3.000€.

Αντιπροσωπεία ΠΣΣΑΣ & GAMA Hellas μαζί με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ
(από αριστερά) κ.κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλος (Μέλος ΔΣ ΠΣΣΑΣ), Μωραϊτάκη Ρίτα (Μέλος Δ.Σ Συλλόγου Ελπίδα), Δημοπούλου Ντόρα (Μέλος Δ.Σ Συλλόγου Ελπίδα), Σωτήριος Κουφογεώργος (Γεν.Γραμματέας ΠΣΣΑΣ), Τζωρτζίνα Έλληνα (Γεν. Γραμματέας Δ.Σ Συλλόγου Ελπίδα), Αθανάσιος Κατσιγιάννης (Πρόεδρος GAMA Hellas), Ιωάννης Τοζακίδης (Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ & Μέλος του Board GAMA Hellas)

Στο πρόσφατο εκπαιδευτικό συνέδριο ΠΣΣΑΣ-GAMA Hellas που πραγματοποιήθηκε στις 31/5/2019, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ανακοινώθηκε η δωρεά, ανταποδίδοντας την τιμή στην εθελοντική παρουσία του κ. Rick Pitino, ύστερα από ευγενική υπόδειξή του για τη δωρεά.

Η αντιπροσωπεία του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas ξεναγήθηκε στους χώρους όπου υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο νοσηλείας και στήριξης των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους.

Το ραντεβού της αντιπροσωπείας του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas ανανεώθηκε με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» τον Σεπτέμβριο για να συζητηθούν περαιτέρω κινήσεις και δράσεις που μπορούν να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση συμβάλλοντας ενεργά στο εξαιρετικό εθελοντικό έργο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΠΣΣΑΣ & GAMA Hellas στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»! https://www.insurancedaily.gr/pssas-gama-hellas-sto-syllogo-elpida/